Ο Μουντάκης στην “πράσινη” Ακαδημία του Ικάρου

Ικαρος Μουρνιών | 8 Ιουνίου 2021, 14:27

Στο γήπεδο των Νεροκούρου για λογαριασμό της Ακαδημίας του Ικάρου Μ., η οποία τους τελευταίους μήνες συνεργάζεται με τον Παναθηναϊκό αναμένεται να βρεθεί την Τετάρτη το απόγευμα (9/6, 19:30) ο προπονητής τερματοφυλάκων των "πρασίνων", Γιώργος Μουντάκης.

Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό γεγονός, με τον Μουντάκη μάλιστα να είναι δεδομένο ότι θα παραμείνει στο δυναμικό του Παναθηναϊκού και τη νέα περίοδο και ως εκ τούτου θα είναι μεταξύ των συνεργατών του νέου προπονητή, Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Η αναφορά που κάνει η Ακαδημία του Παναθηναϊκού για το θέμα αυτό είναι η εξής:

Και οι δράσεις του Πράσινου Δικτύου συνεχίζονται!
Η μεγάλη Πράσινη οικογένεια, σε συνεργασία με την Sport Team, προχωρά πλέον στην υλοποίηση σημαντικών δράσεων για τα παιδιά. Έτσι αύριο Τετάρτη 9 Ιουνίου o προπονητής τερματοφυλάκων της Α’ Ομάδας της ΠΑΕ κ. Γιώργος Μουντάκης θα δώσει το παρόν στην Πράσινη Σχολή των Χανίων για να προβεί σε προπονήσεις των τερματοφυλάκων της Σχολής.
Το Πράσινο Δίκτυο δυναμώνει με απώτερο στόχο τα πολλά παιδικά χαμόγελα!

Να σημειωθεί ότι μέσα στις επόμενες ημέρες, ο Ικαρος αναμένει στα Χανιά και άλλα στελέχη από τον Παναθηναϊκό για να καθοδηγήσουν προπονητικά τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της Ακαδημίας.

Mikel Chania Delivery

Rabona ad