Οι… Μινώταυροι της Αυστραλίας στις Μουρνιές για φιλικό παλαιμάχων!

Μινώταυρος | 10 Σεπτεμβρίου 2023, 16:47

Τη διεξαγωγή διεθνούς φιλικού αγώνα μεταξύ παλαιμάχων ανακοίνωσε ο Μινώταυρος. Αντίπαλοι τους θα είναι οι… Μινώταυροι της Αυστραλίας.

Oinolatris

Πρόκειται συγκεκριμένα για την ομάδα του Χανιώτη στην καταγωγή, Πέτρου Σαρικάκη, η οποία έχει το όνομα “Hurstville City Minotaurs FC”.

Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Παρασκευή στις 4:30 το απόγευμα. Μάλιστα, οι Αυστραλοί θα δώσουν δύο ακόμα φιλικά κόντρα σε ΟΦΗ και Ολυμπιακό.

Πρόκειται για μία εξέλιξη, για την οποία σας είχε ενημερώσει εγκαίρως το athlitiko

Οι… Μινώταυροι έρχονται στην Κρήτη!

Η ανακοίνωση από τον Μινώταυρο είναι η εξής:

Η ομάδα Minotaurs Hurstville City της Αυστραλίας απέναντι στους παλαίμαχους του Μινώταυρου!

Ο ΑΟ Μινώταυρος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη διεξαγωγή διεθνούς φιλικού αγώνα παλαίμαχων της ομάδας μας απέναντι στον… συνονόματο Μινώταυρο από την Αυστραλία!

Η ομάδα λέγεται Minotaurs Hurstville City και θα βρίσκεται στο γήπεδο “Ελευθέριος Πατακάκης” αυτή την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου για φιλικό αγώνα μεταξύ παλαίμαχων, με την ώρα έναρξης να είναι προγραμματισμένη για τις 16:30.

Αξιο αναφοράς ότι η ομάδα της Αυστραλίας έρχεται στην Ελλάδα για τουρνέ, έχοντας προγραμματίσει ακόμη φιλικά απέναντι στον ΟΦΗ (20/9) και τον Ολυμπιακό (25/9).

Πρόεδρος στον… Μινώταυρο της Αυστραλίας είναι ο Χανιώτης Πέτρος Σαρικάκης (Peter Sarikakis).

Καλούμε παλιούς ποδοσφαιριστές του σωματείου μας (45+ ετών) να δηλώνουν το παρών, όπως φυσικά και τον φίλαθλο κόσμο των Χανίων να παρακολουθήσει από κοντά αυτήν την ιδιαίτερη φιλική αναμέτρηση.

Estrella

Rabona ad