Ο μικρός Βροντάκης νίκησε ξανά… τον μεγάλο

Αρης Σούδας | 28 Ιανουαρίου 2017, 13:11

Ξεχωριστό ήταν και το δεύτερο παιχνίδι της σεζόν ανάμεσα σε Άρη Σούδας και Απόλλωνα που έγινε την περασμένη Κυριακή (22/1), για την οικογένεια Βροντάκη και ειδικότερα για τα δύο αδέρφια Νίκο και Δημήτρη.

Όπως και στο ματς της α’ φάσης, έτσι και τώρα το τέλος της αναμέτρησης βρήκε νικητή και πάλι τον μικρότερο αδερφό και τερματοφύλακα του Άρη, Νίκο με την ομάδα του να επικρατεί με 1-0 απέναντι στον μεγάλο του αδερφό Δημήτρη που υπαρασπίστηκε την εστία του Απόλλωνα.

Με αφορμή την αδερφική τους “μονομαχία” οι δύο τερματοφύλακες μίλησαν στο athlitiko για το ματς, χωρίς να λείπει βέβαια και… το πείραγμα του μικρότερου προς τον μεγαλύτερο μετά τη 2η νίκη του.

Νίκος Βροντάκης: “Το θέλαμε πιο πολυ εμείς το παιχνίδι”

Ήταν ένα ντέρμπι μεταξύ 2 ομάδων που ξέρει πολύ καλά η μία την αλλη το οποίο θα πήγαινε σίγουρα στην δύναμη και όποιος το ήθελε πιο πολύ θα το έπαιρνε αυτήν την στιγμή το θέλαμε εμείς είχαμε και την ψυχολογία από την Παλαιοχωρα και το πήραμε. Όσο για τον αδερφό μου πλέον οι σχέσεις που έχουμε αναπτύξει πλέον είναι… πελατειακές.

 
vrontakis nikos souda

 

Δημήτρης Βροντάκης: ” Η Σούδα ξέρει να παίρνει αποτελέσματα λόγω της εμπειρίας του πρωταθλητισμού”

Ήταν ένα τοπικό ντέρμπι που και οι δυο ομάδες ήθελαν να κερδίσουν αλλά δυστυχώς εμείς ήμασταν στην κακή μας μέρα και χάσαμε δίκαια από την Σούδα.Και ή Σούδα ξέρει να πέρνει αποτέλεσματα λόγω της εμπειρίας του πρωταθλητισμού που εμείς τώρα την μαθαίνουμε.

Έχω χάσει δύο φορές κάτι που δεν μου αρέσει αλλά έτσι είναι ή μπάλα! Ελπίζω ή τρίτη να είναι η φαρμακερη. Όσο για τον αδερφό μου του λέω να είναι ταπεινός και να δουλεύει πολύ γιατί έχει το ταλέντο να παίξει σε ανώτερη κατηγορία.

vrontakis dimitris

Επιμέλεια: Νεκτάριος Ανδρεαδάκης

 
 
 
Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad