Ο Μιχάλης Κυβερνιτάκης στο ιατρικό επιτελείο

Χανιά | 25 Νοεμβρίου 2022, 19:57

Ο Μιχάλης Κυβερνιτάκης ανέλαβε επικεφαλής του τμήματος των φυσικοθεραπευτών της ΠΑΕ Χανιά.

/Bella Pizza

Ο Κυβερνιτάκης έχει μακρά διαδρομή στο Χανιώτικο ποδόσφαιρο, καθώς έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του στα Χανιά, στον Πλατανιά (2016-18), αλλά και σε άλλες ομάδες.

Η ανακοίνωση της Χανιώτικης ΠΑΕ αναφέρει σχετικά:

«Η ΠΑΕ Χανιά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον φυσικοθεραπευτή Μιχάλη Κυβερνιτάκη ο οποίος επιστρέφει έπειτα από έξι χρόνια στην ομάδα μας και αναλαμβάνει επικεφαλής στο τμήμα των φυσικοθεραπευτών.

Είναι πτυχιούχος του τμήματος φυσικοθεραπείας του πανεπιστημίου Πατρών με εξειδίκευση στις αθλητικές κακώσεις του μυοσκελετικού συστήματος, ενώ αποτελεί μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών και πιστοποιημένος φυσικοθεραπευτής “Τεχνικής ergo”.

Ο γεννημένος στις 7 Αυγούστου 1986 φυσικοθεραπευτής, προσέφερε τις υπηρεσίες του στην ομάδα μας και την τριετία 2013-16. Στη συνέχεια για μία διετία, 2016-18, εργάστηκε στην ΠΑΕ Πλατανιάς σε επίπεδο Super League, ενώ παράλληλα έχει συνεργαστεί και με άλλες ομάδες στα Χανιά.

Υπενθυμίζεται ότι το τμήμα φυσικοθεραπείας της ομάδας μας πλαισιώνεται ακόμα από τους Μανώλη Ντουσάκη και Βαγγέλη Αβραμίδη. Η ΠΑΕ Χανιά καλωσορίζει τον Μιχάλη και του εύχεται υγεία και καλή δύναμη στο έργο του.»

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
Chania cash
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad