Ο Μεταξάς νέος προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα

Super League 1 3 Ιουνίου 2021, 21:15

Με "συνταγή Γιαννίκη" συνεχίζει ο ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς ο νέος προπονητής της ομάδας της Ηπείρου, ο Ηρακλής Μεταξάς, έχει Γερμανική παιδεία και ουσιαστικά παρόμοιο προφίλ.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣ Γιάννινα αναφέρει σχετικά:

«Νέος προπονητής από σήμερα και για τα επόμενα δύο χρόνια στην ομάδα μας αναλαμβάνει ο κ. Ηρακλής Μεταξάς.

Ο νέος μας προπονητής έχει πολυετή εμπειρία στα γήπεδα της Bundesliga και έχει εργαστεί στην Augsburg, τη Darmstadt, τη Bochum, τη Leverkusen, τη Freiburg, την Εθνική Γερμανίας και την Εθνική Ελλάδας.

Ο κ. Μεταξάς αναμένεται να έρθει άμεσα, οπότε και θα συναντηθεί με τη Διοίκηση για να καθορίσουν τις επόμενες κινήσεις της ομάδας στα μεταγραφικά και την προετοιμασία της νέας αγωνιστικής περιόδου.»

Μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας ο Μεταξάς δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της νέας του ομάδας (pasgiannina.gr):

«Με ιδιαίτερη χαρά επιστρέφω μετά από πέντε περίπου χρόνια στην Ελλάδα. Ευχαριστώ παρά πολύ την οικογένεια του κ. Χριστοβασίλη για την τιμή που μου έκανε. Ο ΠΑΣ είχε πολύ καλή πορεία τα τελευταία δυο χρόνια και θα συνεχίσουμε για ακόμα περισσότερες επιτυχίες.

Υπάρχει οργάνωση, υπάρχει διάθεση και υπάρχουν φιλοδοξίες εκ μέρους της διοίκησης και από την στιγμή που υπήρχε ταύτιση απόψεων και στόχων ήρθαμε σε συμφωνία. Ανυπομονώ για την πρώτη ημέρα στο γήπεδο με την ελπίδα ότι θα είναι κοντά μας και ο λαός του ΠΑΣ.»

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/blentcoffee

Rabona ad