Ο μεγαλύτερος αγώνας του μικρού Ματίν – Εκκληση για βοήθεια

Δόξα Παχ. | 5 Φεβρουαρίου 2021, 18:08

Ο μικρός Ματίν, ποδοσφαιριστής της Ακαδημίας της Δόξας Παχιανών, δίνει τον μεγαλύτερο αγώνα και η ομάδα του απευθύνει έκκληση για βοήθεια, στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που του παρουσιάστηκε.

Η ανάγκη μετάβασής του στην Αθήνα είναι άμεση προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση και στη συνέχεια σε θεραπείες. Η οικογένειά του αντιμετωπίζει οικονομικές δυσκολίες και δεν είναι σε θέση να καλύψει τα έξοδα που προέκυψαν και έτσι γίνεται έκκληση και από την ομάδα των Παχιανών (όπως έγινε και από τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π.Ε. Χανίων) για βοήθεια.

Η ανακοίνωση της Δόξας έχει ως εξής:

Ο μικρός Ματίν, μαθητής του 16ου Δημοτικού Σχολείου και ποδοσφαιριστής της Ακαδημίας της ομάδας μας, αντιμετωπίζει πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας και η ανάγκη μετάβασής του στην Αθήνα είναι άμεση, για να υποβληθεί σε επέμβαση και στη συνέχεια σε θεραπείες.

Η Δόξα Παχιανών έχει κινητοποιηθεί προκειμένου να συγκεντρωθεί ένα σεβαστό ποσό που θα δοθεί στην οικογένειά του, η οποία έχει οικονομικές δυσκολίες και αδυνατεί να καλύψει τα έξοδα που προέκυψαν.

Ολοι μπορούμε, ο καθένας από το υστέρημά του, να βοηθήσουμε αυτή την προσπάθεια ώστε ο Ματίν να δώσει τον δικό του αγώνα και να βγει νικητής απ’ όλη αυτή τη δοκιμασία.

Η συγκέντρωση των χρημάτων θα γίνεται μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου στον εξής λογαριασμό:

Alpha Bank
ΙΒΑΝ GR52 0140 660 0660 0023 4005 5760

El Azzouzi Abdelhak
Mikel Chania Delivery
Digenakis

Rabona ad