Ο Μαυρωτάς ενημέρωσε τις εταιρείες στοιχηματισμού

Σπορ 27 Μαΐου 2021, 18:49

"Καθαροί κανόνες για καθαρό αθλητισμό" ήταν το μήνυμα του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού στη διαδικτυακή ημερίδα που συνδιοργανώθηκε με την Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων.

KTEO Κρήτης

Ενημέρωση σχετικά με τη δομή και τις δράσεις της Εθνικής Πλατφόρμας Αθλητικής Ακεραιότητας (Ε.Π.ΑΘΛ.Α.) έκανε ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού και Πρόεδρος της Ε.Π.ΑΘΛ.Α. Γιώργος Μαυρωτάς στις εταιρίες που δραστηριοποιούνται στον χώρο του αθλητικού στοιχηματισμού.

Στην ημερίδα συμμετείχε επίσης ο πρόεδρος της Επιτροπής Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων, Δημήτριος Ντζανάτος και η αρία Δημοπούλου Προϊσταμένη Υποδ/νσης Ασφάλειας και Διοικητικών Κυρώσεων στην ΕΕΕΠ. Την παρουσίαση ακολούθησε συζήτηση για τους τομείς και τους τρόπους συνεργασίας των εταιριών με την Ε.Π.ΑΘΛ.Α. κυρίως στον τομέα της αξιολόγησης των αναφορών.

Ο Γιώργος Μαυρωτάς δήλωσε επί του θέματος:

«Όπως γίνεται σε όλη την Ευρώπη, οι συνέργειες των εθνικών πλατφορμών με τις εταιρίες στοιχηματισμού αποτελεί σημαντικό όπλο στην αντιμετώπιση της χειραγώγησης των αγώνων, τόσο στο πεδίο των πληροφοριών, όσο και στο πεδίο του εξορθολογισμού του αθλητικού στοιχήματος.

Με την πολύτιμη βοήθεια της ΕΕΕΠ, είμαι σίγουρος ότι αυτή η συνεργασία θα καρποφορήσει προς όφελος του καθαρού αθλητισμού, ενός αθλητισμού χωρίς σκιές και αμφιβολίες. Καθαροί κανόνες για καθαρό αθλητισμό.»

manolikakis
Synagogi

Rabona ad