Ο Μανώλης Τζαμαριαδάκης στην “Ολυμπιάδα του Karting”

Μηχανοκίνητος Αθλητισμός | 3 Οκτωβρίου 2019, 17:55

Ένας Κρητικός στην οκταμελή Ελληνική αποστολή που θα λάβει μέρος στην "Ολυμπιάδα του Karting". Ο λόγος για τον Εμμανουήλ Τζαμαριαδάκη που θα αγωνισθεί στην κατηγορία Rotax Max DD2 Master.

To Σάββατο 19 Οκτωβρίου ταξιδεύουν για τη Νάπολη της Ιταλίας οι 8 κάτοχοι των εισιτηρίων συμμετοχής στον Παγκόσμιο θεσμό Rotax Max Challenge Grand Final 2019. Μία από τις κορυφαίες αγωνιστικές συναντήσεις karting, όπου οδηγοί από όλο τον πλανήτη διεκδικούν έναν από τους σπουδαιότερους τίτλους. Την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου, στην πίστα του Sarno, οι Έλληνες οδηγοί θα βρεθούν απέναντι στην πρόκληση των χρονομέτρων.

Ο έμπειρος Κρητικός πιλότος karting, ο οποίος όταν ρωτήθηκε «αν μπορούσε να ταξιδέψει στο παρελθόν, σε ποια εποχή θα ήθελε να βρεθεί» είχε απαντήσει «πριν 150 χρόνια στην Κρήτη», έχει μακρά ιστορία στον χώρο των καρτ στην κατηγορία των διτάχυτων αλλά και των εξατάχυτων καρτ.

H Ελληνική αποστολή στο Rotax Max Challenge Grand Final 2019:
⇰ Χρήστος Οικονόμου / Rotax Max DD2
⇰ Άκης Βασιλέρης / Rotax Max DD2
⇰ Δημήτρης Ζερβός / Rotax Max DD2 Master
⇰ Μανώλης Tζαμαριαδάκης / Rotax Max DD2 Master
⇰ Ανδρέας Δεβετζόγλου / Rotax Senior Max
⇰ Γιώργος Καλιφατίδης / Rotax Junior Max
⇰ Γιώργος Καφαντάρης / Rotax Mini Max
⇰ Θάνος Ζάχος / Rotax Micro Max
⇰ Δημήτρης Γαλάτσης / Εμπνευστής και αρχηγός

Το σχόλιο της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος για τον Κρητικό οδηγό μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της: «Δεν έχει νόημα να παραθέσουμε το βιογραφικό του Μανώλη Τζαμαριαδάκη, όχι γιατί κι αυτός δεν θα το ήθελε αλλά γιατί και η φιλοσοφία της Rotax περί ανθρώπων είναι πως δε δηλώνει τίποτα η ηλικία.

Στο Rotax Max Challenge μπορούν και συμμετέχουν και μεγάλα… παιδιά, άνω των 50! Ο Μανώλης είναι το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα με επτά συμμετοχές (!!!) σε Rotax Max Challenge Grand Final, ταξιδεύει στην Ιταλία με την ομάδα της Ζahos Praga Kart και μαζί στο όνειρο της διάκρισης…»

JoyMachine

Rabona ad