Ο Μαχαίρας για τη μάχη του πρωταθλήματος Βουλιαγμένης-Ολυμπιακού

Πόλο 9 Μαΐου 2021, 22:42

Το εγκώμιο του Μανώλη Μυλωνάκη, αθλητή της Βουλιαγμένης, πλέκει ο Ηλίας Μαχαίρας ο οποίος ρωτήθηκε να τοποθετηθεί για την έναρξη των τελικών στο πρωτάθλημα πόλο της Α1 μεταξύ Βουλιαγμένης-Ολυμπιακού.

Ο προπονητής του Ναυτικού Ομίλου Χανίων παραχώρησε δηλώσεις στην ιστοσελίδα pisina, λέγοντας πως ο Ολυμπιακός είναι φαβορί αλλά όχι ξεκάθαρο όπως γινόταν τα προηγούμενα χρόνια.

Αναλυτικότερα η τοποθέτηση του έχει ως εξής:

«Είναι μια σειρά αγώνων που θα παίξει ρόλο το πόσο έτοιμη είναι η Βουλιαγμένη να κάνει την υπέρβαση. Ο Ολυμπιακός έδειξε στα παιχνίδια με τον Απόλλωνα ότι ακόμα και σε κακή ημέρα, έχει το βάθος στο ρόστερ να φτάσει και στη νίκη. Στην άλλη πλευρά η Βουλιαγμένη φέτος, εκτός από τον Χρήστο Αφρουδάκη, έβαλε στη μηχανή της ακόμα έναν “προπονητή” (ηγέτη) μέσα στο νερό, τον Μανώλη Μυλωνάκη. Διαθέτει δηλαδή δυο παίκτες που μπορούν να εκμεταλλευτούν τα επιθετικά όπλα της ομάδας τους και να βάλουν δύσκολα στον Ολυμπιακό, που όμως παραμένει το φαβορί (αν και όχι τόσο ξεκάθαρο όσο τα προηγούμενα χρόνια). Τα παιχνίδια θα κρίνουν: α. η υπεροπλία που έχει ο Ολυμπιακός στα 2 μέτρα, σε άμυνα και επίθεση, και β. το ποιον θα επηρεάσει η έλλειψη κόσμου στην κερκίδα περισσότερο. Για τους “τρίτους” θα θέλαμε να πάει σε περισσότερα παιχνίδια ο τελικός ανάμεσα σε 2 κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης και εύχομαι του χρόνου να επιστρέψουμε στη κανονικότητα».

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το ερώτημα που έχει θέσει το pisina.net στους προπονητές των ομάδων της Α1 κατηγορίας είναι: Ποιος θα είναι ο πρωταθλητής στην Α1 των ανδρών στο πόλο; Σε πόσα παιχνίδια θα κριθεί ο τίτλος; Οι τελικοί αρχίζουν την Τρίτη στην Βουλιαγμένη και πρωταθλήτρια θα αναδειχθεί η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις 3 νίκες.

karta antonis garden
JoyMachine

Rabona ad