Ο λόγος της αλλαγής ημερομηνίας στο Αστέρας Ρεθύμνου – ΠΟΑ

Γ' Εθνική 15 Απριλίου 2021, 18:41

Η αναμέτρηση του Αστέρα Ρεθύμνου με τον Ατρόμητο στη Σοχώρα για την Α' Εθνική Γυναικών άλλαξε ημερομηνία στο παιχνίδι της Γ' Εθνικής, Αστέρας Ρεθύμνου - ΠΟΑ.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Όπως έχουμε ενημερώσει ήδη το ματς του Αστέρα Ρεθύμνου με τον ΠΟΑ για την 6η αγωνιστική του 10ου ομίλου της Γ’ Εθνικής θα διεξαχθεί το μεσημέρι του Σαββάτου (17/04, 16:30) αντί για την Κυριακή που θα πραγματοποιηθούν τα υπόλοιπα παιχνίδια της αγωνιστικής.

Ο λόγος είναι ότι την Κυριακή (18/04, 16:00) αγωνίζεται και η γυναικεία ομάδα του Αστέρα Ρεθύμνου, η οποία στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής στην Α’ Εθνική θα φιλοξενήσει στη Σοχώρα τον Ατρόμητο. Συνεπώς κάποιο από τα δύο ματς έπρεπε να μεταφερθεί χρονικά.

Αυτό έγινε με το παιχνίδι της Γ’ Εθνικής με την ομάδα του Ατσαλένου να αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Το Σάββατο (17/04) το ματς της ομάδας μας απέναντι στον Αστέρα Ρεθύμνου. Το ερχόμενο Σάββατο στις 17 του Απρίλη στις 16:30 και όχι Κυριακή την ίδια ώρα θα πραγματοποιηθεί ο εκτός έδρας αγώνας του Π.Ο.Α. με τον Αστέρα Ρεθύμνου, για την 6η αγωνιστική του 10ου ομίλου στην Γ’ Εθνική κατηγορία.

Για την Κυριακή 18 Απριλίου, όταν και θα γίνουν τα υπόλοιπα παιχνίδια στον Κρητικό όμιλο, έχει προγραμματιστεί ματς της γυναικείας ομάδας του Αστέρα στο ίδιο γήπεδο και ώρα που συμπίπτει με εκείνη της διεξαγωγής των παιχνιδιών της Γ’ Εθνικής.

Συνεπώς, η ομάδα μας θα μεταβεί και θα αγωνιστεί μία μέρα πριν στο Ρέθυμνο με σκοπό να πανηγυρίσει την πρώτη νίκη στην επανέναρξη και τέταρτη στο πρωτάθλημα.»

Estrella
Auto KCS
agrosimvouli-300x250

Rabona ad