Ο Λευτ. Αυγενάκης για την επίθεση στο γραφείο του στο Ηράκλειο

Σπορ 27 Φεβρουαρίου 2021, 17:36

Μία ημέρα μετά την επίθεση στο πολιτικό του γραφείο στην έδρα όπου εκλέγεται, στο Ηράκλειο, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, τοποθετείται σχετικά μετά το επεισόδιο που υπήρξε.

Οπως μεταξύ άλλων σημειώνεται από τον Ηρακλειώτη πολιτικό, έχει απόλυτη και μεγάλη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Αστυνομία.

Αναλυτικότερα το δελτίο Τύπου που έχει δώσει στη δημοσιότητα η ΓΓΑ αναφέρει τα εξής:

Με μήνυμά του στα social media, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, σχετικά με τις προσαγωγές και τις συλλήψεις για τον βανδαλισμό του γραφείου του στο Ηράκλειο από τραμπούκους υποστηρικτές του καταδικασμένου για 11 δολοφονίες Δ. Κουφοντίνα:

– τόνισε την απόλυτη εμπιστοσύνη του στην Ελληνική Αστυνομία,

– υπογράμμισε ότι διευκολύνεται και στηρίζεται στο έργο της, υπηρετώντας την ελληνική κοινωνία, μέσω της ξεκάθαρης βούλησης και των εντολών της Κυβέρνησης για καμία ανοχή στις παραβατικότητες και

– ευχαρίστησε θερμά τα αξιολογότατα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. και στο Ηράκλειο για την αποτελεσματικότητά και την άριστη δουλειά τους.

Το μήνυμα του κ. Αυγενάκη:

“Η ξεκάθαρη πολιτική βούληση της Κυβέρνησής μας, για καμία ανοχή στις παραβατικότητες, διευκολύνει και στηρίζει το έργο της Ελληνικής Αστυνομίας, στην οποία έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη.

Τα αξιολογότατα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. και στο Ηράκλειο, με τέτοια υποστήριξη, κάνουν άριστα τη δουλειά τους, υπηρετώντας την κοινωνία μας και τα ευχαριστούμε θερμά”.

 

karta antonis garden