Ο Λεωνιδάκης νέος φυσικοθεραπευτής στην Επισκοπή

Επισκοπή | 19 Αυγούστου 2021, 21:33

Ενισχύει και το ιατρικό της επιτελείο η Επισκοπή που ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον (γεννημένο στα Χανιά) φυσικοθεραπευτή Χρήστο Λεωνιδάκη.

/Bella Pizza

Ο 31χρονος φυσικοθεραπευτής (ο οποίος προσέφερε την περασμένη σεζόν τις υπηρεσίες του στον Ρεθυμνιακό) θα συνεργασθεί με τον μασέρ της Ρεθυμνιώτικης ομάδας Βασίλη Οικονομίδη. Η ανακοίνωση της Κρητικής ΠΑΕ αναφέρει σχετικά:

«Η ΠΑΕ Επισκοπή ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον φυσικοθεραπευτή Χρήστο Λεωνιδάκη. Ο Χρήστος Λεωνιδάκης γεννήθηκε στις 14 Νοεμβρίου του 1990 στα Χανιά. Είναι πτυχιούχος του τμήματος φυσικοθεραπείας του πανεπιστημίου Πατρών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στην αθλητική φυσικοθεραπεία.

Εξειδικεύεται στην αποκατάσταση μυοσκελετικων παθήσεων και στη χρήση βιοιατρικού βελονισμου. Είναι κάτοχος διπλώματος ”Football medicine specialist” από την FIFA, καθώς και μέλος της Αθλητιατρικής εταιρείας Ελλάδας και του συλλόγου φυσικοθεραπευτών – βελόνιστων Αγγλίας.

Σχετικά με το ποδόσφαιρο στο Ρέθυμνο, βρισκόταν στο πόστο του φυσικοθεραπευτή στον Ρεθυμνιακό στις δύο χρονιές που η ρεθεμνιώτικη ομάδα βρισκόταν στη Γ’ Εθνική. Ο σύλλογός μας τον καλωσορίζει και του εύχεται κάθε δύναμη για τη σεζόν που έρχεται.»

Λεωνιδάκης: Χαρούμενος που θα δουλέψω σε ομάδα SL2

Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Λεωνιδάκη ως μέλος της Επισκοπής:

«Δεν θέλω να πω πολλά. Θέλω μόνο να τονίσω ότι νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενος που θα βρίσκομαι στο συγκεκριμένο πόστο για μια ομάδα όπως η Επισκοπή που θα εκπροσωπεί το Ρέθυμνο στη SL2.

Αρχικά βέβαια είχα μια πολύ καλή κουβέντα με τον πρόεδρο κ. Νικολιδάκη για το πλάνο που θα ακολουθήσει ο σύλλογος. Ελπίζω αλλά κι εύχομαι να πάνε όλα καλά.»

Estrella
Chania cash
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
xoriatiko

Rabona ad