Ο Κυριτσιμπασάκης “σήκωσε” την Ασπίδα στον Αστέρα

Αστέρας Χαλέπας Ασπίδα | 23 Οκτωβρίου 2022, 13:23

Νικηφόρο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας πραγματοποίησε η Ασπίδα. Η ομάδα του Δημήτρη Φούρλα επικράτησε στον Ναύσταθμο του Αστέρα Χαλέπας με 3-1.

Oinolatris

Εχοντας τον Κυριτσιμπασάκη σε πολύ καλή ημέρα, καθώς ήταν ο σκόρερ δύο τερμάτων ενώ ετοίμασε ένα ακόμα για την ομάδα του, η Ασπίδα ξεκίνησε έτσι το πρωτάθλημα με τρεις βαθμούς, αντίθετα με τον Αστέρα Χαλέπας. Η ομάδα του Νεκτάριου Νικολιουδάκη μπορεί να μείωσε το σκορ σε 2-1, αλλά οι γηπεδούχοι σημείωσαν ένα ακόμη, φτάνοντας στη νίκη.

Συγκεκριμένα, το 1-0 για την Ασπίδα σημειώθηκε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου όταν από πλάγιο άουτ που ήταν σαν… κόρνερ από τον Κυριτσιμπασάκη, ο Αποστολάκης με προβολή άνοιξε το σκορ.

Σχεδόν με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, στο 55’, ο Κυριτσιμπασάκης έκανε το 2-0 για την Ασπίδα, με τον Αστέρα να μειώνει στο 59’ με το Βασιλειάδη (2-1), ξαναμπαίνοντας έτσι στη διεκδίκηση του θετικού αποτελέσματος. Ωστόσο, στο 77’ και πάλι ο Κυριτσιμπασάκης χρίστηκε σκόρερ για την Ασπίδα, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Ο Αστέρας χρειάστηκε να προβεί σε αναγκαστική αλλαγή λόγω τραυματισμού του Ντόι λίγο μετά το 30ό λεπτό, χτυπώντας στο γόνατο.

Διαιτητής: Αντωνίου
Βοηθοί: Βράγκου Αικ. – Πολυθοδωράκης

Ασπίδα (Δημήτρης Φούρλας): Τακμάκης, Γεωργίου, Κυριτσιμπασάκης (90+2’ Στεφανόγλου), Πόγκας, Τσαούσι, Αποστολάκης (90+2’ Μπολανάκης), Χασακής, Μαρκόπουλος (83’ Περογαμβράκης), Φέρτι, Χειλάς, Κοζάκης

Αστέρας Χαλέπας (Νεκτάριος Νικολιουδάκης): Τζατζιμάκης (46’ Χριστόπουλος), Τέσκος, Ντόι (34’ λ.τρ. Σελενίτσα), Λαγός (60’ Μπαλάνος), Φατούσης, Κατελανάκης Γ. (60’ Κυριακίδης), Κάλλιας, Αγγελόπουλος, Βασιλειάδης, Κατελανάκης Ε., Λαμάι

Estrella

Oneirochora
Digital Print Shop
Ζakroshoes
Crepaland Greece
Digenakis
Bio Green 300x250
Crepe Factory Chania

Rabona ad