Ο “Κρητικός” απολογισμός στο Ευρωπαϊκό πίστας

Ποδηλασία | 15 Νοεμβρίου 2020, 21:17

Με την 8η θέση του Σωτήρη Μπρέτα και την 15η του Γιάννη Καλογερόπουλου στον τελικό της ατομικής χρονομέτρησης των 1.000 μέτρων ολοκληρώθηκε η Ελληνική παρουσία στο 11ο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πίστας.

Ο 30χρονος ποδηλάτης, που είχε προκριθεί με την 8η επίδοση, κάλυψε την απόσταση σε 1:01.964, λίγο πιο αργός σε σχέση με τον προκριματικό (1:01.693). Στην 15η θέση του αγωνίσματος τερμάτισε ο Γιάννης Καλογερόπουλος.

Η Ελληνική αποστολή ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της με δύο (χάλκινα) μετάλλια (για πρώτη φορά στην ιστορία της): ένα στο κέιριν με τον Σωτήρη Μπρέτα κι ένα στο ομαδικό σπριντ με τους Κωνσταντίνο Λιβανό, Σωτήρη Μπρέτα και Γιάννη Καλογερόπουλο.

Ως προς την Κρητική εκπροσώπηση στο 11ο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πίστας ανδρών – γυναικών που πραγματοποιήθηκε στο Πλόντβιβ στης Βουλγαρίας…

➢ Ο Κωνσταντίνος Λιβανός του Τάλω ΑΝΕΚ Lines στην παρθενική του συμμετοχή του σε επίπεδο Ανδρών ελίτ είχε επίσης (πέραν της συμμετοχής του στο μετάλλιο):

➜ Στο ατομικό σπριντ αποκλείστηκε στην φάση των “16” από τον Ρουμάνο Νόρμπερτ Σάμπο.

➜ Στο αγώνισμα του κέιριν αποκλείστηκε στη 2η προκριματική σειρά τερματίζοντας 4ος, ενώ στο ρεπεσάζ που ακολούθησε ολοκλήρωσε την κούρσα ξανά στην 4η θέση.

➢ Η Αργυρώ Μηλάκη του Άτλαντα Ρεθύμνου κατετάγη:

➜ 10η στο αγώνισμα αποκλεισμού
➜ 12η στο σκρατς γυναικών
➜ 12η στον αγώνα πόντων γυναικών

Στα αξιοσημείωτα για την Ελληνική αποστολή ο τραυματισμός του Χρήστου Βολικάκη (κατόχου τεσσάρων μεταλλίων σε Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα).

karta antonis garden
JoyMachine

Rabona ad