Ο κούκος αηδόνι…

Super League 1 14 Μαΐου 2016, 21:59

Βαθιά το χέρι στην τσέπη θα βάζει η Λίγκα κάθε φορά που υπάρχει αλλαγή στο πρόγραμμα των playoffs.

Δεν άρεσε στη Nova το γεγονός πως δεν ορίστηκε το παιχνίδι ΑΕΚ-Πανιώνιος για τη 2η αγωνιστική των playoffs. Το συνδρομητικό κανάλι ενημερώθηκε τελευταίο ή για την ακρίβεια απλά είδε πως το ΑΕΚ-Πανιώνιος δεν ορίστηκε καν. Η Λίγκα δεν μπήκε στη διαδικασία να ενημερώσει, καθώς την «αναβολή» τη χρεώνεται η ΕΠΟ. Στη Nova, ωστόσο, δεν έχουν συμβατική σχέση με την Ομοσπονδία, αλλά με τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος και στο τραπέζι έπεσαν ήδη οι σκέψεις για την ενεργοποίηση της ρήτρας.

Τι θα κοστίσει στη Λίγκα κάθε αλλαγή αγώνα στο πρόγραμμα των playoffs; O κούκος αηδόνι. Το πρόστιμο ανά παιχνίδι που δεν γίνεται στην ημερομηνία που είχε ανακοινωθεί αρχικά κυμαίνεται από 180.000 ευρώ έως 300.000 ευρώ.

Με δεδομένο ότι θα χρειαστούν να γίνουν μπόλικες αλλαγές στο πρόγραμμα από εδώ και στο εξής για να χωρέσουν οι υπόλοιποι αγώνες μπας και η αυλαία πέσει στις 29/5, το μάρμαρο θα είναι ακριβό για τη Λίγκα. Εάν όντως αλλάξουν ημερομηνία και τα 9 εναπομείναντα παιχνίδια τότε το πρόστιμο αναμένεται να φτάσει μέχρι και τα 2,5 εκάτ. Ευρώ!

Estrella
Minetta top plus
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES
/blentcoffee

Rabona ad