Ο κόσμος μίλησε – Το νέο σήμα των Χανίων

Χανιά | 8 Σεπτεμβρίου 2023, 21:33

Η πολύ μεγάλη συμμετοχή του φίλαθλου κόσμου (4.327 ψήφοι) αποφάσισε για το νέο έμβλημα των Χανίων, το οποίο θα αντικαταστήσει εκείνο με το "δελφίνι".

/Bella Pizza

Η διαδικασία της ψηφοφορίας πραγματοποιήθηκε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΠΑΕ και ολοκληρώθηκε προ ολίγου (08/09, 21:00), με τη συμμετοχή να πιστοποιεί τη δυναμική της Χανιώτικης ομάδας.

Νικητής ήταν το δεύτερο από τα τρία προεπιλεγμένα σήματα συγκεντρώνοντας περίπου τις μισές ψήφους (48.97%).

Το δελτίο τύπου της ΠΑΕ αναφέρει σχετικά:

«Πιστή στις δεσμεύσεις της, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους φιλάθλους, με απόλυτο σεβασμό στο σπουδαίο παρελθόν και με το βλέμμα σε ένα ακόμα πιο λαμπρό μέλλον, η ΠΑΕ ΧΑΝΙΑ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να δημοσιοποιήσει το ΝΕΟ ΕΜΒΛΗΜΑ του Συλλόγου.

Η συμμετοχή στην ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου σήματος, μεταξύ των τριών τελικών υποψηφίων, ξεπέρασε κάθε προσδοκία, γεγονός που αναδεικνύει τη δυναμική του Συλλόγου και της πόλης μας.

Καταμετρήθηκαν 4327 ψήφοι (κάθε IP είχε το δικαίωμα να ψηφίσει μόνο μια φορά) και το δημοφιλέστερο έμβλημα αντιστοιχεί στο 48.97%.

Στη νέα εποχή, μας περιμένουν ανεπανάληπτες στιγμές. Ας βαδίσουμε όλοι μαζί, με ενότητα, αποφασιστικότητα, πάθος και πίστη. ΗΡθΕ Η ΩΡΑ.»

Estrella
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad