Ο κορονοϊός… κυνηγά Τζιλιβάκη, Παπαστάμο και Κάχρη

Κολύμβηση | 4 Δεκεμβρίου 2020, 22:21

Προβλήματα στην προετοιμασία των Αποστόλου Παπαστάμου και Αλέξανδρου Κάχρη παρουσιάστηκαν την Παρασκευή στο κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ. Μένει να φανεί πόσο θα τους επηρεάσουν και αν τίθεται θέμα πρόωρης επιστροφής τους στα Χανιά.

Συγκεκριμένα, όπως γίνεται γνωστό, αθλήτρια της Εθνικής ομάδας κολύμβησης και ο προπονητής της βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό, με αποτέλεσμα να σταματήσουν κατευθείαν οι προπονήσεις όλων των μελών της Εθνικής, στην οποία βρίσκονται και οι δύο Χανιώτες πρωταθλητές.

Οπως φαίνεται, το κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ στο οποίο έγινε ήδη απολύμανση σε όλους τους χώρους δεν πρόκειται να κλείσει, αλλά όλοι οι αθλητές και οι προπονητές έχουν υποβληθεί σε τεστ και μένει να φανούν τα αποτελέσματα για να προκύψουν περισσότερα συμπεράσματα.

Σαν μια πρώτη εκτίμηση, ο Κώστας Τζιλιβάκης και οι αθλητές του δεν είναι τόσο σίγουρο ότι θα επιστρέψουν τόσο άμεσα στα Χανιά και θα ολοκληρώσουν έστω και με αυτό το πρόβλημα που υπήρξε, την προετοιμασία τους.

Από την άλλη, αποδεικνύεται ότι ο κορονοϊός… κυνηγά τα τρία στελέχη του Ναυτικού Ομίλου Χανίων, καθώς είναι γνωστό ότι πριν από λίγες μέρες αποχώρησαν αναγκαστικά από τα Χανιά με το να προκύψει κρούσμα σε μέλος της διοίκησης του ΕΑΚ, με συνέπεια να κλείσει το κολυμβητήριο.

karta antonis garden