Ο Κόλτζος για Ρόδο και Πλατανιά

Super League 2 9 Αυγούστου 2021, 11:58

Για το νέο βήμα στην καριέρα του με τη μετακίνησή του στη Ρόδο, αλλά και για τις άσχημες εξελίξεις στον Πλατανιά μιλά ο Γιώργος Κόλτζος.

/Bella Pizza

Το athlitiko ζήτησε δηλώσεις από τον πρώην τεχνικό του Πλατανιά, ο οποίος δεν κρύβει τη χαρά του για το γεγονός ότι θα προσφέρει τις υπηρεσίες του σ’ ένα σύλλογο της Super League 2.

«Μετά από πέντε χρόνια παρουσίας στην πόλη των Χανίων και έχοντας ζήσει πολύ όμορφες στιγμές, ένα μεγάλο βήμα σε μια ιστορική ομάδα, αυτήν της Ρόδου με κόσμο και ενθουσιασμό», τονίζει ο Κόλτζος. «Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη τον πρόεδρο της Ρόδου, τον κ. Μαρτίνη και φυσικά τον προπονητή, Σωτήρη Αντωνίου για την επιλογή στο πρόσωπο μου σαν άμεσος συνεργάτης».

Ποιος είναι ο στόχος σας κόουτς στη Ρόδο και πώς αισθάνεσαι γι’ αυτή τη νέα σελίδα στην καριέρα σου;

«Το γρήγορο μοντάρισμα της ομάδας, καθώς η Ρόδος έκανε σπουδαίες μεταγραφικές κινήσεις και να μπορέσουμε να γίνουμε γρήγορα ένα σύνολο ανταγωνιστικό με ομαδικό πνεύμα και νοοτροπία νικητή. Νιώθω χαρούμενος και περήφανος γιατί μια προσωπική δουλειά έξι χρόνων βρήκε ανταπόκριση σ’ ένα σύλλογο από τη Super League 2. Πολύ βασικό στην επιλογή μου η προσωπική σχέση με τον Σωτήρη Αντωνίου, που είναι ένας μοντέρνος και εξελίξιμος προπονητής».

Ο Κόλτζος αφήνει τον Πλατανιά για να συνεχίσει στη Ρόδο, λέγοντας για την πρώην ομάδα του τα εξής: «Είναι ένα πολύ οδυνηρό γεγονός ότι η ομάδα δεν θα πάρει μέρος στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα και δεν θα δοθεί η ευκαιρία σε νεαρούς ποδοσφαιριστές ν’ αναδείξουν το ταλέντο τους. Για μένα ήταν τιμητικό ότι αποτέλεσα μέρος αυτής της ομάδας και συνεργάστηκα με ανθρώπους που πραγματικά αγάπησαν την ομάδα, όπως ο κ. Βαρουξάκης και ο κ. Δημ. Μαθιουλάκης. Βαθιά μέσα μου πιστεύω ότι η ομάδα αυτή κάποια στιγμή θα κάνει επάνοδο στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
Chania cash
Minetta top plus
KTEO Κρήτης
/blentcoffee

Rabona ad