Ο Κατσουράνης στον… Ποσειδώνα Τσικαλαριών

Ποσειδών Τσικαλαριών | 15 Δεκεμβρίου 2020, 19:17

Εναν ακόμη υψηλό προσκεκλημένο θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι ποδοσφαιριστές του Ποσειδώνα Τσικαλαριών. Αυτή τη φορά, πρόσκληση απευθύνθηκε και έγινε αποδεκτή από τον Κώστα Κατσουράνη!

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Οπως ανακοινώνει η ομάδα των Τσικαλαριών, η συζήτηση με τον πρωταθλητή Ευρώπης του 2004, Κώστα Κατσουράνη, θα πραγματοποιηθεί σε λίγες ημέρες από σήμερα, τη Δευτέρα 4, Ιανουαρίου.

Μεταξύ άλλων, ο Ποσειδώνας αναφέρει για το θέμα αυτό πως, «η ομάδα μας είναι στην ευχάριστη θέση ν’ ανακοινώσει ότι την Δευτέρα 4 Ιανουαρίου επόμενος μας καλεσμένος στις ανοιχτές συζητήσεις μας θα είναι ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής Κώστας Κατσουράνης με θέμα την οργάνωση και την σωστή λειτουργίας μιας ομάδας με πρότυπα επαγγελματικά αλλά και συζήτηση για την λαμπρή καριέρα του και τον άθλο του Euro 2004. Στην συζήτηση εκτός από τους ποδοσφαιριστές το προπονητικό επιτελείο και ανθρώπους της διοίκησης θα συμμετέχουν και καλεσμένοι άνθρωποι του χώρου».

Οπως είναι φυσιολογικό, ο Ποσειδώνας ευχαριστεί θερμά τον Κατσουράνη για την αποδοχή της πρόσκλησης. «Το Δ.Σ. του Ποσειδώνα Τσικαλαριών ευχαριστεί θερμά τον Κώστα Κατσουράνη για την αποδοχή της πρόσκλησης να συμμετέχει στις συζητήσεις μας που γίνονται την περίοδο της καραντίνας», καταλήγει η σχετική ανάρτηση που γίνεται από το χανιώτικο σωματείο.

Estrella

pallas""
Papantonakis Cards
Digenakis