Ο Καραντώνης στο ΑΕΛ-Άρης, ανησυχεί ο Κούγιας

Super League 1 30 Νοεμβρίου 2020, 20:21

Ο Δημήτρης Καραντώνης ορίστηκε να διευθύνει την εξ' αναβολής αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον Άρη την προσεχή Τετάρτη στο Αλκαζάρ.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Πρόκειται για το παιχνίδι που θα ρίξει την αυλαία της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. Αναλυτικά οι ορισμοί της ΚΕΔ:

Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020
17:15 ΑΕΛ – Άρης (Αλκαζάρ)
Διαιτητής: Δημήτρης Καραντώνης (Ημαθίας)
Βοηθοί: Γεώργιος Στεφανής (Καρδίτσας) – Κωνσταντίνος Λιόντος (Ηπείρου)
4ος: Δημήτρης Μαλούτας (Ημαθίας)
VAR: Κωνσταντίνος Κοτσάνης (Δράμας)
AVAR: Δημήτρης Σαμοΐλης (Αθηνών)
Παρατηρητής: Νικόλαος Ιωσηφόγλου (Αθηνών)

Την ανησυχία του για τους ορισμούς στο συγκεκριμένο παιχνίδι εξέφρασε ο “ισχυρός” άνδρας της ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, με ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της Θεσσαλικής ΠΑΕ και αναφέρει:

«Διάβασα τους ορισθέντες διαιτητές με τον Άρη, οι οποίοι προέρχονται από τον νομό Ημαθίας και είναι η πρώτη φορά στην τρέχουσα περίοδο που νοιώθω μία ανησυχία για την διαιτησία, όχι γιατί ο κ. Καραντώνης και οι βοηθοί του δεν είναι καλοί διαιτητές, αλλά για τους δικούς μου λόγους, που εύχομαι να διαψευστούν και θα είμαι ο πρώτος που θα τους δώσω συγχαρητήρια.

Ελπίζω και εύχομαι ο κ. Κοτσάνης από την Δράμα στο VAR να σεβαστεί την ιστορία και το τι έχουν προσφέρει αυτές οι δύο ιστορικές ομάδες στο Ελληνικό ποδόσφαιρο και να βοηθήσει τον κ. Καραντώνη να έχει μία άριστη διαιτησία. Η διαιτησία έχει πάει εξαιρετικά μέχρι τώρα και εύχομαι αυτό να συνεχιστεί μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, σε όλους τους αγώνες και για όλες τις ομάδες.»

Estrella
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania