Ο Καραλής και η Βαγενά στο μίτινγκ “Χανιά 2017”

Στίβος | 2 Μαΐου 2017, 19:58

Το "παρών" στους αγώνες στίβου "Χανιά 2017" θα δώσει ο Εμμανουήλ Καραλής μαζί με τον Νίκο Νεράτζη και την Κατερίνα Βαγενά.

Ο Καραλής είναι ένας από τους καλύτερους Έφηβους επικοντιστές του πλανήτη (τον τίτλο του κορυφαίου κατέχει ο Σουηδός Αρμαντ Ντουπλάντις).

Ο 17χρονος έχει ως στόχο να δώσει συνέχεια στις εμφανίσεις του χειμώνα, εκεί όπου βελτίωσε το πανελλήνιο ρεκόρ Εφήβων στον κλειστό στίβο με το άλμα στα 5,70 μ. και παράλληλα πέτυχε το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Α/Γ, που θα γίνει στο Λονδίνο και φυσικά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20, που θα γίνει στο Γκροσέτο κι αποτελεί τον μεγάλο του στόχο για το 2017.

Ο Καραλής θα κάνει ένα πέρασμα από το διασυλλογικό πρωτάθλημα (14/5), ωστόσο ο πρώτος δυνατός του αγώνας θα γίνει στις 20 Μαΐου στο μίτινγκ “Χανιά 2017”. Μαζί του, στα Χανιά, ο Νίκος Νεράντζης και η Κατερίνα Βαγενά (ανήκουν όλοι στο γκρουπ του Βασίλη Μεγαλοοικονόμου).

Η Βαγενά έχει ως στόχο την συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 και από τον πρώτο της αγώνα στα Χανιά θα επιδιώξει το όριο των 4,20 μέτρων.

karta antonis garden