Ο Καραδάκης για το ξεκίνημα της Κ19

Επισκοπή | 19 Αυγούστου 2021, 10:43

O προπονητής της Επισκοπής Κ19, Νίκος Καραδάκης μίλησε με την ευκαιρία της έναρξης της προετοιμασίας για το ξεκίνημα της ομάδας που έχει αναλάβει.

/Bella Pizza

Ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός δεν κρύβει για μια ακόμα φορά την χαρά που αισθάνεται για το γεγονός ότι έχει αναλάβει την Κ19, περιγράφοντας αυτά που θέλει να πετύχει μαζί με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του.

Αναλυτικότερα:

«Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχηθώ σε όλα τα σωματεία που ξεκινούν τη νέα τους προσπάθεια, καλή επιτυχία. Είναι μια καινούρια πρόκληση που έχει τεράστιο ενδιαφέρον, που αφορά ταλαντούχους ποδοσφαιριστές αλλά που έχει να κάνει με παιδιά που θέλουν να έχουν όραμα, όνειρα και φιλοδοξίες.

Η συζήτηση που είχα με τον πρόεδρο κ. Νικολιδάκη ήταν τέτοια που με δελέασε ούτως ώστε να αναλάβω αυτή την προσπάθεια. Είναι πρόκληση που δεν ήταν δυνατό να την αφήσω να πάει χαμένη. Ετσι πρέπει και τα παιδιά.

Τα παιδιά δεν έχουν ακόμα αντιληφθεί τι τους περιμένει στο εγγύς μέλλον. Μπορεί να φταίει η απραξία τόσων μηνών, μπορεί να φταίει το γεγονός ότι δεν έχουν παραστάσεις ή ότι δεν υπήρχαν ομάδες σε τέτοιο επίπεδο under, οπότε δεν έχουν με κάτι να το συγκρίνουν.

Αυτό που θα συναντήσουν θα είναι κάτι διαφορετικό, θα τους αρέσει πολύ. Θα είναι μια διαδικασία επαγγελματική και σκοπός μας είναι να τους οδηγήσουμε σε αυτόν τον δρόμο. Φιλοδοξία, όραμα, ενθουσιασμός είναι οι τρεις λέξεις που θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω».

Estrella
Chania cash
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
xoriatiko

Rabona ad