Ο Καπουτζίδης κάνει… ποδηλασία μαζί με τον Τζωρτζάκη

Ποδηλασία | 10 Μαρ 2021, 10:24

Στάση… Χανιά για τον γνωστό σεναριογράφο, σκηνοθέτη και ηθοποιό, Γιώργο Καπουτζίδη για τις ανάγκες τηλεοπτικής εκπομπής με φόντο τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο αγαπητός ηθοποιός πραγματοποιεί γυρίσματα αυτή την περίοδο προκειμένου σε λίγο καιρό να παρουσιάσει εκπομπή, η οποία θα προβάλλεται από την ΕΡΤ και θα είναι αφιέρωμα σε όλους τους αθλητές της χώρας που θα βρεθούν το καλοκαίρι στο Τόκιο.

Ο Καπουτζίδης βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στα Χανιά όπου μεταξύ άλλων… υποβάλλεται και ο ίδιος σε αγώνες κολύμβησης, ποδηλασίας και σφυροβολίας! Κι αυτό γιατί εκτός από το αφιέρωμα που πραγματοποιεί στους αθλητές, προσπαθεί και ο ίδιος να δοκιμάζει τις δυνάμεις του και ενδεχομένως το ταλέντο που διαθέτει στα αθλήματα!

Σχετικές φωτογραφίες έχει αναρτήσει ο Παναγιώτης Μαρεντάκης, προπονητής του πρωταθλητή ποδηλασίας, Πολυχρόνη Τζωρτζάκη, όπου το τελευταίο γύρισμα που υπήρξε, ήταν στο Θέρισσο.

Πριν από τον Τζωρτζάκη, ο Καπουτζίδης επισκέφτηκε την Ντουντουνάκη και τον Παπαστάμο (κολύμβηση) ενώ το τελευταίο άτομο με το οποίο θα συναναστραφεί θα είναι ο Χρήστος Φραντζεσκάκης (σφυροβολία).

Εκτός από τους αθλητές, το αφιέρωμα αφορά και τους προπονητές τους.

Η εκπομπή του Γιώργου Καπουτζίδη στην ΕΡΤ αναμένεται να παρουσιαστεί σε λίγο καιρό από σήμερα.

 

karta antonis garden

Rabona ad