Ο Ηρόδοτος, τα μπαράζ και η εκκρεμότητα στον 9ο όμιλο

Γ' Εθνική 8 Ιουνίου 2021, 18:18

Το τελικό αποτέλεσμα για την ανάδειξη του πρωταθλητή στον 9ο όμιλο θα ξεκαθαρίσει οριστικά το ζήτημα των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία.

Εννέα στους δέκα πρωταθλητές έχουν γίνει ήδη γνωστοί, με τον μοναδικό ο οποίος εκκρεμεί να είναι αυτός του 9ου ομίλου. Συγκεκριμένα, εκκρεμούν αρκετά παιχνίδια από τον εν λόγω όμιλο, συνεπώς το βασικό ερώτημα είναι το πότε θα ξεκινήσουν τα μπαράζ… Αυτό μάλιστα είναι ένα θέμα το οποίο “καίει” τις ομάδες οι οποίες υπό άλλες συνθήκες δεν θα υποβάλλονταν σε μια παρατεταμένη προετοιμασία για να είναι έτοιμες ν’ αγωνιστούν.

Η εκκρεμότητα η οποία προκύπτει, αφορά κιόλας τον 9ο όμιλο, κατά συνέπεια η ομάδα που θ’ αναδειχθεί πρωταθλήτρια θα περιληφθεί στον όμιλο όπου συμμετέχει και ο Ηρόδοτος. Δεδομένοι αντίπαλοι για την ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού στα μπαράζ είναι ο Πανιώνιος από τον 6ο όμιλο, η Κηφισιά από τον 7ο, η Θύελλα Ραφήνας από τον 8ο όμιλο και αυτή τη στιγμή ο Παναιγιάλειος είναι η ομάδα που προηγείται στον 9ο όμιλο.

Αντίστοιχα, τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα από τον 1ο μέχρι τον 5ο όμιλο όπου έχουν προκύψει οι ομάδες που θα παίξουν στα μπαράζ.

Συγκεκριμένα αυτές είναι οι εξής:

Ορφέας Puma Ξάνθης από τον 1ο όμιλο, Ποσειδών Μηχανιώνας από τον 2ο όμιλο, Αναγέννηση Καρδίτσας από τον 3ο όμιλο, Διαγόρας Στεφανοβικείου από τον 4ο όμιλο και Αχέρων Καναλακίου από τον 5ο όμιλο.

Υπενθυμίζεται πως οι αγώνες στα μπαράζ θα είναι μονοί, θα έχουν διάρκεια δηλαδή τεσσάρων αγωνιστικών και οι ομάδες που θα τερματίσουν στις δύο πρώτες θέσεις, δηλαδή σύνολο τέσσερις ομάδες, θ’ ανέλθουν στην Φούτμπολ Λιγκ ή την Σούπερ Λιγκ 2 ανάλογα με το αν προκύψει η αναδιάρθρωση.

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad