«Ο Ηρόδοτος ούτε αγώνες στα χαρτιά χάνει, ούτε υποβιβάζεται»

Γ' Εθνική 27 Φεβρουαρίου 2021, 17:54

Θα λάβει μέρος στην επανεκκίνηση του πρωταθλήματος ο Ηρόδοτος όπως αποφάσισε η διοίκηση της ομάδας της Νέας Αλικαρνασσού.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Υπενθυμίζουμε ότι η Επιτροπή Διοργανώσεων της ΕΠΟ αποφάσισε τη συνέχιση και την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής περιόδου με την διεξαγωγή του ενός γύρου.

Όσες ομάδες επιθυμούν να συμμετάσχουν αλλά και όσες δεν θέλουν να επιστρέψουν στη δράση θα πρέπει να ενημερώσουν την ΕΠΟ μέχρι την Τετάρτη 3 Μαρτίου. Όσες δεν “κατέβουν” θα υποβιβαστούν στα τοπικά πρωταθλήματα χωρίς περαιτέρω κυρώσεις.

Σε τρία σκέλη χωρισμένη η ανακοίνωση του Ηροδότου. Στα αρνητικά test COVID-19 της ομάδας, στην τοποθέτηση της διοίκησης για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος, αλλά και το ευχαριστώ στον πρώην φροντιστή Βαγγέλη Δροσοτάκη.

Αναλυτικά:

«Χωρίς την παρουσία φωτογράφων ολοκληρώθηκαν τα εβδομαδιαία test COVID του ποδοσφαιρικού τμήματος του συλλόγου. Είναι όλα αρνητικά και αυτό είναι πολύ ευχάριστο γιατί η υγεία όλων μας είναι φυσικά πάνω από το ποδόσφαιρο.

Ευχόμαστε μόνο αρνητικά τεστ όχι μόνο στον Ηρόδοτο αλλά σε όλες τις ομάδες και πολύ σύντομα όλη αυτή η πανδημία να αποτελέσει παρελθόν. Υγεία σε κάθε φίλαθλο, στην οικογένεια του και σε όλο τον κόσμο.

Η ομάδα αυτή την βδομάδα ξεκίνησε προπονήσεις, έτσι ώστε σύμφωνα και με τις ανακοινώσεις της ΕΠΟ για την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος να είναι έτοιμη, αφού λοιπόν το πρωτάθλημα φαίνεται ότι θα συνεχιστεί.

Σε συζητήσεις που έγιναν αυτή την βδομάδα με τις υπόλοιπες ομάδες από τον όμιλο της Κρήτης, εκφράσαμε την άποψη ότι σύμφωνα με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή την στιγμή σχετικά με την εξέλιξη και τις επιπτώσεις της πανδημίας στην κοινωνία, να μην ξεκινήσει αυτό το πρωτάθλημα και να θεωρηθεί ως μη γενόμενο.

Σχετικά με την οδηγία της ΕΠΟ για τις επιπτώσεις σε περίπτωση αποχώρησης του κάθε σωματείου από την συνέχεια του πρωταθλήματος, η θέση της διοίκησης είναι ξεκάθαρη, “ο Ηρόδοτος ούτε αγώνες στα χαρτιά χάνει και ούτε υποβιβάζεται”.

Θα κατέβουμε στο γήπεδο με μοναδικό στόχο την νίκη σε κάθε αγώνα, εφόσον η αντίπαλη ομάδα δηλώσει συμμετοχή. Την προσεχή Δευτέρα θα γίνει διοικητικό συμβούλιο που θα συζητηθούν όλες οι εξελίξεις και λεπτομέρειες καθώς και η νέα δήλωση συμμετοχής που πρέπει να γίνει στην ΕΠΟ το αργότερο μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη.

Επίσης σεβόμενοι την επιθυμία του φροντιστή της ομάδα μας Βαγγέλη Δροσοτάκη να αποχωρήσει από τα καθήκοντα του, νέος φροντιστής της ομάδας είναι ο Μιχάλης Τάταρης. Να ευχαριστήσουμε τον Βαγγέλη για τις υπηρεσίες του στο σύλλογο, και να του ευχηθούμε καλή συνέχεια σε ότι επιλέξει. Ξέρουμε την αγάπη του για τον Ηρόδοτο και ότι θα είναι πάντα κοντά μας και δίπλα μας!!!»

Estrella
Auto KCS