Ο Ιωνικός ζητά εισιτήρια για το ματς Κηφισιά – Εργοτέλης

Αντίπαλοι ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ | 6 Μαΐου 2017, 17:37

Η "κόντρα" μεταξύ Ιωνικού και Εργοτέλη με φόνο την αυριανή αναμέτρηση της Κρητικής ομάδας στην Κηφισιά συνεχίζεται.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η ομάδα της Νίκαιας επανήλθε σήμερα με νέα ανακοίνωση όπου -ούτε λίγο, ούτε πολύ- ζητά εισιτήρια για το ματς καθώς και την τηλεοπτική του μετάδοση μέσω διαδικτύου.

Η σχετική ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής του Ιωνικού:

«Η Διοικούσα Επιτροπή του Α.Ο. Ιωνικού χαιρετίζει την πρόταση του κ. Γαντζούλα και ζητάει επίσημα εκατό (100) εισιτήρια για το παιχνίδι της Κυριακής ανάμεσα στην Κηφισιά και τον Εργοτέλη αναλαμβάνοντας πλήρως την ευθύνη για όσους φιλάθλους μας προμηθευτούν τα εισιτήρια.

Είναι προφανές δε πως δεν υπάρχει κανένας δισταγμός από τους φιλάθλους μας να δώσουν το ονοματεπώνυμό τους και τον αριθμό της ταυτότητάς τους καθώς ο Ιωνικός δεν διέθετε ποτέ στρατούς, παρά μόνο ανθρώπους με αγνή αγάπη και ανιδιοτέλεια για την ομάδα.

Παράλληλα από την δική μας πλευρά αιτούμαστε να φροντίσει η Διοίκηση της Κηφισιάς να υπάρξει μετάδοση του αγώνα μέσω διαδικτύου για όσους φιλάθλους του ποδοσφαίρου, ανεξαρτήτως ομάδας, επιθυμούν να δουν αυτό το σπουδαίο και καθοριστικό παιχνίδι.

Είμαστε σίγουροι πως θα μεριμνήσετε και για αυτό, όπως και για τα εισιτήρια που δεσμευτήκατε με την ανακοίνωσή σας ότι θα μας δώσετε. Για τα υπόλοιπα στα οποία αναφερθήκατε θα απαντήσουμε μετά το παιχνίδι της Κυριακής.

Διοικούσα Επιτροπή
Α.Ο. Ιωνικού Νικαίας»

Estrella
Papantonakis Cards