Ο Ικαρος στο 1ο σεμινάριο προπονητών Ακαδημιών Παναθηναϊκού

Ίκαρος Μουρνιών | 14 Νοεμβρίου 2020, 20:42

Με τη συμμετοχή των ανθρώπων του Ικάρου πραγματοποιήθηκε το πρώτο σεμινάριο προπονητών του Παναθηναϊκού.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Οπως είναι γνωστό, εδώ και λίγες εβδομάδες η ομάδα των Χανίων συμμετέχει στο δίκτυο Ακαδημιών του Παναθηναϊκού, μια συνεργασία όπως αποδεικνύεται η οποία έχει πολλές προεκτάσεις.

Ειδικότερα, πρόκειται για πρωτοβουλία του Παναθηναϊκού που αφορά την ενημέρωση του δικτύου Ακαδημιών που διατηρεί σε όλη την Ελλάδα. Mάλιστα ανάμεσα στους ομιλητές ήταν και ο άλλοτε γυμναστής της ομάδας του Πλατανιά και νυν της Ακαδημίας του “τριφυλλιού”, Βαγγέλης Μπέκας.

Από μέρους του Ικάρου πήραν μέρος στο σεμινάριο ο πρόεδρος, Δημ. Βρεττός, ο υπεύθυνος της Ακαδημίας, Νικ. Ποντικάκης, ο τεχνικός διευθυντής Νεκτ. Λουτσακλής και οι προπονητές, Μαν. Καλαμπακάκης, Γ. Μαυρεδάκης, Γ. Ντενεκετζής και Κων. Καρατζάς.

Αναλυτικότερα η ενημέρωση έχει ως εξής:

Η πρώτη μέρα του 1ου Σεμιναρίου Προπονητών της Πράσινης οικογένειας έφτασε στο τέλος της!

Μια πολύ εποικοδομητική 1η ημέρα αυτού του διήμερου σεμιναρίου είχαν την δυνατότητα να ζήσουν προπονητές και Υπεύθυνοι του Πράσινου Δικτύου από όλη την Ελλάδα, όπου κέρδισαν πολλές και σημαντικές πληροφορίες από τους κ.κ. Μπέκα, Κασταμονίτη και Κασαπάκη.

Ενόψει της συνεχιζόμενης αναστολής των προπονήσεων και των αγώνων για όλες τις συνεργαζόμενες Σχολές της πράσινης οικογένειας, η Διοίκηση του Δικτύου έχει ορίσει ένα ολοκληρωμένο πλάνο δράσεων, με απώτερο στόχο την περαιτέρω εκπαίδευση όλων των εμπλεκόμενων φορέων (προπονητές – υπεύθυνοι Σχολών PSS – αθλητές – γονείς).

Η αρχή των δράσεων έγινε σήμερα με το ετήσιο σεμινάριο για τους προπονητές και τους Υπεύθυνους των Σχολών PSS.

Το Σάββατο 14-11-2020, μέλη του επιστημονικού προσωπικού και του προπονητικού επιτελείου τόσο της Ά Ομάδας της ΠΑΕ όσο και της Ακαδημίας αυτής, θα συμμετέχουν στο πρώτο αυτό ετήσιο σεμινάριο των σχολών PSS, το οποίο θα διοργανωθεί διαδικτυακά (μέσω συγκεκριμένης πλατφόρμας).

Πέραν του επιστημονικού προσωπικού του πράσινου Δικτύου, κεντρικοί ομιλητές στο σεμινάριο θα είναι οι κάτωθι:

* κ. Βαγγέλης Μπέκας, Γυμναστής Ακαδημίας.
* κ. Παναγιώτης Μπαρτζώκας, Προπονητής Τερματοφυλάκων Ακαδημίας.
* κ. Μάνος Κασαπάκης, Υπεύθυνος Φυσιοθεραπευτών Ά Ομάδας.
* κ. Κώστας Κασταμονίτης, Ψυχολόγος Ά Ομάδας.
* κ. Μάκης Παρασκευόπουλος, Ειδικός συνεργάτης Δικτύου PSS.
* κ. Λεωνίδας Κουβαράς, Υπεύθυνος προγράμματος Coerver.

Για την Ακαδημία μας το σεμινάριο παρακολούθησαν ο πρόεδρος της ομάδας, Δημήτριος Βρεττός, ο υπεύθυνος της Ακαδημίας, Νικόλαος Ποντικάκης, ο τεχνικός διευθυντής Νεκτάριος Λουτσακλής και οι προπονητές, Μάνος Καλαμπακάκης, Γιώργος Μαυρεδάκης, Γιώργος Ντενεκετζής και Κωνσταντίνος Καρατζάς.

Το πρόγραμμα του σεμιναρίου θα συνεχιστεί αύριο Κυριακή 15-11-2020 με εξίσου ενδιαφέρουσες για όλους ομιλίες και τοποθετήσεις.

Η συνεχής εκπαίδευση του τεχνικού προσωπικού του Πράσινου Δικτύου είναι βασικό μέλημα όπως και οι δράσεις όπου θα συνεχιστούν, με απώτερο στόχο της Πράσινης οικογένειας να είναι η απαραίτητη τόνωση της ψυχολογίας καθώς και η περαιτέρω ανάπτυξη των μελών του Πράσινου Δικτύου.

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpanathinaikossoccerschools%2Fposts%2F406255860752111&width=500″ width=”500″ height=”807″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowfullscreen=”true” allow=”autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share”></iframe>

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden
Digenakis