Ο Ικαρος στην ετήσια συνάντηση των σχολών στο δίκτυο του Παναθηναϊκού

Ικαρος Μουρνιών | 30 Ιουνίου 2021, 16:32

Με μεγάλη επιτυχία έλαβε μέρος η Ακαδημία του Ικάρου στην ετήσια συνάντηση των σχολών του Παναθηναϊκού που φιλοξενήθηκε στο Μουζάκι Καρδίτσας.

Ηταν ένα τριήμερο στο οποίο οι αθλητές του Ικάρου, όπως αναφέρει και η ενημέρωση του σωματείου, αποκόμισαν εμπειρίες που θα τους μείνουν αξέχαστες.

Αυτό που πάντως αποδεικνύεται για μια ακόμα φορά, είναι πως ο Ικαρος έχει στενή συνεργασία με τον Παναθηναϊκό, κάτι άλλωστε που μαρτυρά και η επίσκεψη το τελευταίο διάστημα στο γήπεδο των Νεροκούρου στελεχών των “πρασίνων”, όπως του προπονητή τερματοφυλάκων της ανδρικής ομάδας, Γιώργου Μουντάκη αλλά και των προπονητών, Κώστα Μπατσινίλα και Ανδρέα Λαγωνικάκη.

Η ενημέρωση του Ικάρου είναι η εξής:

Έπειτα από την επιστροφή της Σχολής μας από το Μουζάκι του νομού Καρδίτσας, όπου συμμετείχαμε στην ετήσια συνάντηση των σχολών του δικτύου του Παναθηναϊκού, σε ένα τριήμερο όπου οι αθλητές μας αποκόμισαν εμπειρίες που θα τους μείνουν αξέχαστες, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους με τον τρόπο τους, δώσανε την ευκαιρία στα παιδιά μας, να απολαύσουν ένα μαγευτικό τριήμερο!!!

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους κυρίους Κωνσταντίνο Αλάσσα και Φώτη Καρβούνη καθώς και όλη την οικογένεια του δικτύου σχολών της PSS, για την άρτια και άψογη διοργάνωση!

Τους προπονητές, κυρίους Μεντή, Μπατσινίλα, Λαγωνικάκη και αρκετούς ακόμα, οι οποίοι με τον άψογο επαγγελματισμό τους, ήταν αυτοί που ασχολήθηκαν με τους αθλητές όλων των σχολών, κάνοντας τη προπόνηση ένα αξέχαστο μάθημα για τα παιδιά!!!

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να αναφερθούμε και στην Ακαδημία του Πύργου Τρικάλων, στις εγκαταστάσεις της οποίας έγιναν προπονήσεις και αγώνες, αφού με την όλη οργάνωση που είχαν, μας έδειξαν-δίδαξαν πώς διοργανώνεται ένα σωστό και άρτιο camp. Ένα μεγάλο ευχαριστώ ανήκει στην ΑΝΕΚ LINES, γιατί χωρίς αυτούς η μεταφορά μας θα ήταν αδύνατη, όπως και στον ΣΥ.ΦΑ.Χ. για τα self tests που παρείχαν στους αθλητές μας, τα οποία ήταν απαραίτητα ώστε να ταξιδέψουμε ασφαλώς, το Γιαννουδάκης travel, για την ασφαλή μεταφορά των αθλητών μας και τις Cretan bars by Elvita, για τις μπάρες που μας προμήθευσαν!

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσες Ακαδημίες έδωσαν την άδεια σε αθλητές τους να ταξιδέψουν μαζί μας, αφού είχαν προεπιλεγεί από τους προπονητές του δικτύου στην ανοικτή προπόνηση η οποία είχε διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις μας! Εμείς συνεχίζουμε τη προσπάθειά μας, καθοδηγούμενοι από τους έμπειρους συνεργάτες του δικτύου των σχολών του Παναθηναϊκού!

Τα καλύτερα έρχονται…

Mikel Chania Delivery

Rabona ad