Ο γιος του Νίκου (Κωνσταντίνος) Νταμπίζα στην Επισκοπή

Επισκοπή | 27 Σεπτεμβρίου 2022, 15:29

Συνεχίζονται οι μεταγραφές στην Επισκοπή, με τον Κωνσταντίνο Νταμπίζα ν’ αποτελεί το νέο πρόσωπο στην ομάδα.

/Bella Pizza

Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στη Β ομάδα του Παναθηναϊκού, σημειώνοντας δύο εμφανίσεις. Ο Νταμπίζας είναι γιος του Νίκου Νταμπίζα, δηλώνοντας ιδιαίτερα ευχαριστημένος που θα παίξει για λογαριασμό της ομάδας του Ρεθύμνου.

Η ανακοίνωση για την απόκτηση του έχει ως εξής:

Η ΠΑΕ Επισκοπή ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή, Κωνσταντίνου Νταμπίζα.

Ο Νταμπίζας αγωνίζεται σε θέση κεντρικού αμυντικού. Έχει γεννηθεί στην Αθήνα την 1η Δεκεμβρίου το 2000 και το ύψος του είναι 1.86μ..

Ο Κώστας Νταμπίζας πρωτόπαιξε στις ακαδημίες της ΑΕΛ. Μετά τα 15 του χρόνια ωστόσο, όταν άρχισε να εξελίσσεται ποδοσφαιρικά, τον συναντάμε στην ομάδα Κ17 του Παναθηναϊκού.

Το 2017-18 δοκιμάζει στην Αγγλία αγωνιζόμενος πρώτα στην Gateshead U19 όπου έμεινε εκεί για ενάμισι χρόνο. Τον Ιανουάριο του 2019 αποχωρεί και πηγαίνει στην Benfield όπου έμεινε ως τον επόμενο Ιανουάριο (2020). Η σεζόν επί της ουσίας διακόπτεται λόγω κορονοϊού και την επόμενη σεζόν (2020-21) επιστρέφει στα πάτρια εδάφη για να αγωνιστεί στον Αστέρα Βάρης (Γ’ Εθνική). Πέρυσι (2021-22) αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό Β’ (SL2).

Ο σύλλογός μας τον καλωσορίζει και του εύχεται πολλές ομαδικές αλλά και ατομικές επιτυχίες.

Ο Κωνσταντίνος Νταμπίζας, αφού υπέγραψε στην ομάδα μας έκανε τις πρώτες του δηλώσεις:

«Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω τον ίδιο τον σύλλογο που πίστεψε σ’ εμένα και που μου δίνει την ευκαιρία να δείξω τί μπορώ να πετύχω. Θέλω πολύ να αγωνιστώ και να μπορέσω να πετύχω τόσο τους προσωπικούς μου στόχους όσο και τους στόχους της ομάδας. Πιστεύω πολύ στο πρότζεκτ της ομάδας και είμαι αισιόδοξος ότι με δουλειά και σύνεση θα καταφέρουμε να διακριθούμε μέσα από ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα».

Κωνσταντίνος Νταμπίζας
Θέση: Κεντρικός αμυντικός
Ημ. γέννησης: 1/12/2000
Ύψος: 1.86μ
Υπηκοότητα: Ελληνική
Πόδι: Δεξί
Προηγ. ομάδες: Παναθηναϊκός Κ17, Gateshead K19, Bεnfield FC, Αστέρας Βάρης, Παναθηναϊκός Β’.

Estrella
Chania cash
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
xoriatiko

Rabona ad