Ο Γιάννης Βλάχος για την ταλαιπωρία του Κισσαμικού

Χανιά Football League | 14 Μαρτίου 2017, 22:13

Στην πρόσφατη... Οδύσσεια του Κισσαμικού στάθηκε ο Γιάννης Βλάχος για να αιτιολογήσει την άποψή του ότι η Football League δεν είναι ουσιαστικά επαγγελματικό πρωτάθλημα.

Ο τεχνικός του Αιγινιακού και πρώην τεχνικός διευθυντής του Πλατανιά μίλησε στην διαδικτυακή εκπομπή The Day After τονίζοντας ότι Football League είναι επαγγελματική για τους λίγους και ερασιτεχνικό πρωτάθλημα για τις περισσότερες ομάδες. Το σχετικό σημείο των δηλώσεών του:

«Επαγγελματικό ποδόσφαιρο στην Ελλάδα χωρίς τηλεόραση δεν μπορεί να γίνει. Ο Κισσαμικός έπαιζε στο Χαριλάου την Κυριακή. Την περασμένη Τετάρτη έπαιζε στα Τρίκαλα. Τα παιδιά έφυγαν την προηγούμενη Δευτέρα με πλοίο από τα Χανιά.

Ταξίδεψαν το βράδυ για Πειραιά, με το λεωφορείο πήγαν Τρίκαλα. Έφυγαν από εκεί, πήγαν Χαλκηδόνα έπαιξαν με τον Άρη και θα γυρνούσαν πίσω με τον ίδιο τρόπο.

Αυτό δεν είναι επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Λύσεις υπάρχουν, ενδεχομένως να γίνει πρωτάθλημα με λιγότερες ομάδες. Με τόσες ομάδες δεν γίνεται να σταθεί. Το πρωτάθλημα είναι επαγγελματικό για πέντε ομάδες, για τις άλλες είναι ερασιτεχνικό.»

Estrella
Auto KCS
Minetta top plus
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad