Ο Γιακουμάκης, ο Λυμπερόπουλος, η ΑΕΚ και… ο Παναθηναϊκός!

Πλατανιάς Παρασκήνιο | 27 Δεκεμβρίου 2016, 21:49

Μια ιδιαιτερότητα η οποία δεν μπορεί να κριθεί και ως "αδιάφορη" παρουσίασε το θέμα του Γιώργου Γιακουμάκη όταν βρέθηκε αυτές τις μέρες στο επίκεντρο για το πού θα συνεχίσει την καριέρα του απ' το ερχόμενο καλοκαίρι.

Για τον 22χρονο επιθετικό, ανεξαρτήτως του αποτελέσματος και ότι από τη νέα αγωνιστική χρονιά θα αγωνίζεται με τα χρώματα της ΑΕΚ, είναι γνωστό το ενδιαφέρον που παρουσιάστηκε από πλευράς Παναθηναϊκού. Πρόταση από την πλευρά των “πρασίνων” φαίνεται να μην υπήρξε στον Πλατανιά, αλλά είναι δεδομένη η καλή άποψη που έχει για τον παίκτη ο Μαρίνος Ουζουνίδης και πως θα μπορούσε κάλλιστα να έχει εκφραστεί και επίσημα. 

Η “ιδιαιτερότητα” για την οποία κάνουμε λόγο έχει να κάνει με το ότι μάνατζερ του Γιακουμάκη είναι ο… Νίκος Λυμπερόπουλος! Ο Λυμπερόπουλος ο οποίος εδώ και μερικές ημέρες αποτελεί το νέο τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού κι έτσι η δική του πρόσληψη στους “πράσινους” συνέπεσε με το θέμα της πώλησης του “πελάτη” του σε άλλη ομάδα μετά τον Πλατανιά στον οποίο αγωνίζεται αυτή τη στιγμή και τελικά αυτή τυχαίνει να μην είναι ο Παναθηναϊκός αλλά η ΑΕΚ.

karta antonis garden
craft coffee bar
arcana