Ο Γιακουμάκης, η ΑΕΚ και όλα τα παρελκόμενα

Πλατανιάς | 13 Σεπτεμβρίου 2016, 18:45

Ο Γιώργος Γιακουμάκης με την εμφάνιση και το γκολ που πέτυχε στην Κέρκυρα αναδεικνύεται ως ένα από τα πρόσωπα της αγωνιστικής στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ. Πολλά δημοσιεύματα αναφέρουν ήδη ότι τελεί υπό την προσοχή της ΑΕΚ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του athlitiko πράγματι ο Γιακουμάκης απασχολεί την ΑΕΚ, αλλά δεν έχει υπάρξει κάποια πρόταση που ειδικότερα τη μεταγραφική περίοδο που πέρασε να απασχόλησε τον Πλατανιά. Εξάλλου, με τον 22χρονο επιθετικό να προέρχεται από πολύμηνο τραυματισμό, θα προκαλούσε εντύπωση εφόσον η ΑΕΚ είχε καταθέσει πρόταση για τον Γιακουμάκη χωρίς να δείξει ο ίδιος σε τι κατάσταση βρίσκεται. Επομένως, τώρα που ξεκινά το πρωτάθλημα και καταφέρνει και σκοράρει, σίγουρα στέλνει το καλύτερο μήνυμα για ό,τι αφορά την αγωνιστική του κατάσταση μετά την περιπέτεια που είχε με την υγεία του.

Από εκεί και πέρα, πρέπει να σημειωθεί για μια ακόμη φορά το πόσο ο Γιώργος Παράσχος τον “πιστεύει”. Ουσιαστικά, ο Γιακουμάκης έχει μεν κερδίσει με το σπαθί του μια θέση στην 11άδα τόσο πριν τραυματιστεί αλλά και αυτή τη στιγμή, από την άλλη θα πρέπει να τονιστεί η εμπιστοσύνη με την οποία τον περιβάλλει ο 64χρονος τεχνικός, η “αδυναμία” που του έχει, χωρίς να παραγνωρίζονται ασφαλώς όλα τα άλλα παιδιά που έχει στη διάθεσή του. Τώρα, σε ό,τι αφορά την ΑΕΚ, σίγουρα θα μπορούσε στην πορεία του χρόνου να έρθει κάποια πρόταση στον Πλατανιά και γιατί άλλωστε να μην έρθει όταν είναι μόλις 22 ετών (δεν τα έχει “κλείσει” ακόμα) και γενικώς θεωρείται ένας πολύ ικανός επιθετικός.

Κατά τ’ άλλα, μιλώντας ο Γιώργος Γιακουμάκης στο gazzetta που του έκανε αφιέρωμα αυτές τις μέρες, τονίζει τα εξής:

«Είναι ένα πολύ σημαντικό γκολ για μένα. Θέλω το αφιερώσω στην οικογένειά μου και στον Θεό που μου έδωσε υπομονή και δύναμη. Την ώρα που σκόραρα από το μυαλό μου πέρασαν οι εικόνες από τότε που πονούσα και που έκανα σκληρή προπόνηση για να επανέλθω. Αυτοί οι τραυματισμοί, το πώς τους βιώνεις και τους ξεπερνάς είναι μάθημα και για όλους τους παίκτες σε άλλες ομάδες. Ο τραυματισμός που είχα εγώ ήταν πολύ σοβαρός. Αρκετοί δεν έχουν επανέλθει. Για να ξεπεραστεί θέλει πολλή και σκληρή δουλειά και να είσαι ψυχολογικά… ατσάλινος και να μην το βάζουν ποτέ κάτω. Όταν γύρισα ακόμα είχα πόνους και ενοχλήσεις όμως όλα αυτά μπροστά στην μεγάλη μου όρεξη για να παίξω ξανά δεν ήταν τίποτα».

Estrella
Auto KCS

Rabona ad