Ο Φ. Τσίγκας “λύτρωσε” τον Αρη Σούδας | pics

Θύελλα Καλαθενών Αρης Σούδας | 3 Δεκεμβρίου 2022, 18:16

O Aρης Σούδας ίδρωσε αλλά έστω και την ύστατη στιγμή, κατάφερε στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα με τη Θύελλα να πάρει τη νίκη με 1-0.

Oinolatris

Η ομάδα της Σούδας παραμένει έτσι στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας στην Α’ κατηγορία, ενώ η Θύελλα που αγνοεί τη νίκη από τη 2η αγωνιστική, παραμένει λίγο πάνω από τη ζώνη.

Ο Φώτης Τσίγκας (κεντρική φωτ.) εξελίχθηκε στον πρωταγωνιστή του ματς. Μπήκε στο 55′ και ήταν εκείνος που αργότερα πέτυχε το πολυπόθητο γκολ που έψαχνε ο Αρης.

Ο Ροκάκης με αντίπαλο τον Κουτσοποδιώτη

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες. Πιο χαρακτηριστικές στο πρώτο ημίχρονο, με τον Κώστα Τσίγκα, μόλις στο πρώτο λεπτό και λίγο αργότερα με τον Παπαδόπουλο, χωρίς ωστόσο να γίνει το 1-0.

Τελικά οι αλλαγές του Γιώργου Κόλτζου στο δεύτερο ημίχρονο ήταν εκείνες που έκαναν τη διαφορά. Ο πολύπειρος Μάνος Στρατουδάκης στο 77′ βρήκε με σέντρα τον Φώτη Τσίγκα και εκείνος με κεφαλιά πέτυχε το 1-0.

Λίγο μετά στο 83′ απείλησε η Θύελλα, μετά από φάουλ του Νίκου Ρενιέρη και κεφαλιά του Κουτσοποδιώτη στην καρδιά της άμυνας, με τη μπάλα να φεύγει άουτ.

Τα αδέρφια Φώτης και Κώστας Τσίγκας, με τον Σπύρο Λουβιτάκη της Θύελλας

Διαιτητής: Ούτας Βοηθοί: Μαυρεδάκης – Κοτσιφάκης

Αρης Σούδας (Γιώργος Κόλτζος): Κοκκαλάς, Πλανάκης, Σούλιαρης, Κονταράκης, Ροκάκης, Μαυρομάτης (83′ Στρατουδάκης), Μαλαμάς (55′ Τσίγκας Φ.), Τσίγκας Κ., Λαδάς (55′ Μανταδάκης), Μπακογιάννης (73′ Σελινιωτάκης), Παπαδόπουλος (65′ Δασκαλάκης)

Θύελλα: Τσακόπουλος, Κουτσοποδιώτης, Τζόσουα (25′ Μαργαριτάκης), Σιδέρης, Τσότσος (83′ Τζήμος), Ρενιέρης Ν., Λουβιτάκης Σπ., Ρενιέρης Αρ., Ζντράβκοβιτς, Κοντραλλίου, Σχοινοπλοκάκης

 

Estrella
KTEO Κρήτης
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad