«Ο Εργοτέλης πρέπει να στηριχθεί στις δικές του δυνάμεις»

Football League 7 Ιουλίου 2017, 16:38

Ανακοίνωση αναφορικά με το μέλλον της ομάδας εξέδωσε ο Εργοτέλης, εν αναμονή και της ολοκλήρωσης των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης που διεκόπη πριν από λίγες ημέρες και θα συνεχιστεί την επόμενη Παρασκευή 14 Ιουλίου.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Στην ανακοίνωση τονίζονται μεταξύ άλλων ότι «οι αποφάσεις που θα ληφθούν, σχετικά με την συμμετοχή της πρώτης ομάδας μας στην μία ή στην άλλη κατηγορία, θα έχουν γνώμονα το μακροπρόθεσμο συμφέρον του Συλλόγου, στη βάση μίας υγιούς και  αυτοδύναμης πορείας προς το μέλλον» και ότι «ο Εργοτέλης πρέπει να στηριχθεί στις δικές του δυνάμεις και να επιδιώξει να φτάσει εκεί που του αξίζει και μπορεί εκμεταλλευόμενος την οργανωτική του δυναμική, χωρίς εξαρτήσεις και υπερβάσεις που θα «υποθηκεύουν» το παρόν και το μέλλον του».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Εν αναμονή της ολοκλήρωσης των εργασιών της διακοπείσας γενικής συνέλευσης του Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, η οποία θα συνεχιστεί την Παρασκευή 14-7-2017, έχουμε να διευκρινίσουμε τα ακόλουθα:

1.    Ο προβληματισμός σχετικά με την δυνατότητα ή σκοπιμότητα ιδρύσεως ΠΑΕ εκ μέρους του Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ είναι ανεξάρτητος από την συνέχιση και την βελτίωση της λειτουργίας των λοιπών τμημάτων του Συλλόγου, η οποία είναι δεδομένη και αυτονόητη.

2.    Οι αποφάσεις που θα ληφθούν, σχετικά με την συμμετοχή της πρώτης ομάδας μας στην μία ή στην άλλη κατηγορία, θα έχουν γνώμονα το μακροπρόθεσμο συμφέρον του  Συλλόγου, στη βάση μίας υγιούς και  αυτοδύναμης πορείας προς το μέλλον.

3.    Η παρούσα συγκυρία δεν πρέπει να θεωρείται υποχρεωτικά ως αδυναμία ή πισωγύρισμα του Συλλόγου, ακόμη και αν απεμπολήσει το δικαίωμα του να αγωνισθεί σε επαγγελματική κατηγορία, αλλά ως συνειδητή επιλογή. Ο Εργοτέλης πρέπει να στηριχθεί στις δικές του δυνάμεις και να επιδιώξει να φτάσει εκεί που του αξίζει και μπορεί εκμεταλλευόμενος την οργανωτική του δυναμική, χωρίς εξαρτήσεις και υπερβάσεις που θα «υποθηκεύουν» το παρόν και το μέλλον του.

4.    Η επόμενη διοίκηση, τον σχηματισμό της οποίας εγγυάται η σοβαρότητα και η ποιότητα των ενδιαφερομένων για το μέλλον του Συλλόγου, θα πρέπει να ενισχύσει  ακόμη περισσότερο την βάση του τεράστιου αθλητικού Οργανισμού που λέγεται ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ, ώστε με δικούς μας ανθρώπους, με δικούς μας αθλητές να κατακτήσουμε όσο γίνεται πιο σύντομα αυτό που μας αξίζει. Σε αυτούς πιστεύουμε και αυτούς πρέπει να υποστηρίξουμε. Οτιδήποτε άλλο είναι επισφαλής και επικίνδυνη για τον Σύλλογο επιλογή.

5.    Είμαστε βέβαιοι ότι όλοι όσοι είναι κοντά στον Σύλλογο την επόμενη μέρα θα είναι υπερήφανοι γι αυτό που θα ζήσουν, αρκεί να μην βιάζονται και να μην επηρεάζονται από τις προσωρινές εντυπώσεις.    

Η ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ Γ.Σ. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 

 

Estrella
xoriatiko
Papantonakis Cards