Ο εμβληματικός Βασίλης Σκουλάς με τον Γ. Σπυριδάκη

Μινώταυρος | 7 Σεπτεμβρίου 2023, 10:44

Η παρουσία του εμβληματικού, Βασίλη Σκουλά ξεχώρισε το βράδυ της Τετάρτης στο γήπεδο "Ελευθέριος Πατακάκης" των Μουρνιών.

Oinolatris

Ο Κρητικός καλλιτέχνης τραγούδησε στη συναυλία που δόθηκε για τα “γενναία παιδιά” της ΕΛΕΠΑΠ, έχοντας μαζί του τους Κώστα Λειβαδά, Ανδριάνα Μπάμπαλη και Μάνο Μαλαξιανάκη.

Ο Μινώταυρος συμμετείχε σε αυτή την πολιτιστική δράση με χαρά, παρέχοντας όλες τις διευκολύνσεις, ενώ ο πρόεδρος του σωματείου, Γιάννης Σπυριδάκης είχε την ευκαιρία να βγει σε φωτογραφία με τον Βασ. Σκουλά…

Η ανακοίνωση από τον Μινώταυρο:

Χορέψαμε και διασκεδάσαμε για τα “γενναία παιδιά” της ΕΛΕΠΑΠ

Με επιτυχία κι αφού οι καιρικές συνθήκες το επέτρεψαν, διεξήχθη το βράδυ της Τετάρτης στο γήπεδο “Ελευθέριος Πατακάκης” η συναυλία για τα “γενναία παιδιά” της ΕΛΕΠΑΠ.

Ο Μινώταυρος συμμετείχε με χαρά και υπερηφάνεια σε αυτό το σπουδαίο πολιτιστικό γεγονός, παρέχοντας όλες τις διευκολύνσεις.

Συγχαίρουμε την ΕΛΕΠΑΠ, τους εξαιρετικούς καλλιτέχνες, τους εθελοντές και όλους όσοι παραβρέθηκαν, βοηθώντας με αυτόν τον τρόπο τα “γενναία παιδιά” της ΕΛΕΠΑΠ.

Ο Μινώταυρος έχει αποδείξει ότι στέκεται πάντα δίπλα σε ενέργειες με ανθρωπιστικό χαρακτήρα, αλλά και που ταυτόχρονα βοηθούν στην αναβάθμιση της κουλτούρας και του πολιτισμού της περιοχής μας. Δεν είναι υποχρέωση, αλλά χαρά και τιμή μας.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν ο εμβληματικός Βασίλης Σκουλάς, οι εξαιρετικοί Κώστας Λειβαδάς και Ανδριάνα Μπάμπαλη και ο επίσης εξαιρετικός Μάνος Μαλαξιανάκης, δίνοντας όλοι τον καλύτερό τους εαυτό σε μια πραγματικά μοναδική συναυλία, που συγκίνησε όλους όσοι την παρακολούθησαν…

Estrella

Rabona ad