Ο Δρακάκης “ξεκλείδωσε” τον Γρανίτη στο δεύτερο ημίχρονο

Παγχανιακός/ΔΑΑΟΧ Γρανίτης | 26 Νοεμβρίου 2022, 18:30

Ο Γρανίτης ξεπέρασε το εμπόδιο του Παγχανιακού/ΔΑΑΟΧ με 2-0 στην Αγ. Μαρίνα και άνοιξε τη διαφορά στην κορυφή της Α' κατηγορίας.

Oinolatris

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι οι πρωτοπόροι “ξεκλείδωσαν” το ματς στο δεύτερο ημίχρονο με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Δρακάκη που πέτυχε τα δύο γκολ στο τελευταίο 15λεπτο.

Ο Γρανίτης αποσπάστηκε πλέον για πρώτη φορά με 3 βαθμούς από τον 2ο Νέο Κισσαμικό.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν υπήρξε γκολ. Από το 40′ οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο, αφού ο Καλογρίδης ανέτρεψε τον Δρακάκη που έβγαινε σε πλεονεκτική θέση για γκολ.

Ο Γρανίτης αξιοποίησε το αριθμητικό πλεονέκτημα στη συνέχεια με τον Δρακάκη που σκόραρε δύο φορές. Πρώτα στο 76′ με κεφαλιά από τη σέντρα του Μποντούρι, ενώ διαμόρφωσε το τελικό 2-0 στο 85′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, σε παράβαση που κέρδισε ο Κολομπάκης.

Ο Παγχανιακός/ΔΑΑΟΧ στις καλύτερες ευκαιρίες του θα μπορούσε να είχε σκοράρει με Αθανασάκη, Μπέσι και Οκερέκε.

Διαιτητής: Ούτας Βοηθοί: Mαρκετάκης – Οβάκογλου

Γρανίτης (Τάκης Διακάκης): Κορωνάκης (69′ Τερεζάκης), Κολομπάκης, Κατσαρός (69′ Ρουσάκης), Στεφανίδης, Παπακαστρήσιος, Νάστο (89′ Βασιλείου), Ντόκο (89′ Μεγαλακάκης Κ.), Μποντούρι, Κοκάκης (89′ Μεγαλακάκης Μιχ.), Πατρικάκης, Δρακάκης

Παγχανιακός/ΔΑΑΟΧ (Βαγγέλης Αγγελάκης): Γυπαράκης, Κιουρτσίδης, Σταθινάκης (89′ Κορκίδης), Καλογρίδης, Μαραγκουδάκης (46′ Βαρανάκης), Μουσταφά, Ζανής (84′ Γεωργανάς), Γιακουμάκης, Μπέσι (76′ Μαυρομμάτης), Αθανασάκης, Οκερέκε

Estrella
Oneirochora
Digital Print Shop
Group 24 Security
Crepaland Greece
Digenakis
Crepe Factory Chania

Rabona ad