Ο δήμος Πλατανιά για τα έργα σε Κολυμπάρι, Ταυρωνίτη, Αλικιανό

Ποδόσφαιρο 19 Ιανουαρίου 2021, 17:01

Για έργα συντήρησης ηλεκτροφωτισμού που βρίσκονται στις εγκαταστάσεις στο γήπεδο Ταυρωνίτη ενημερώνει ο δήμος Πλατανιά.

Η σχετική ενημέρωση προκύπτει μετά τις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν γενικότερα στο γήπεδο Κολυμβαρίου, όπου όπως σημειώνεται, περιλάμβαναν μεταξύ άλλων ηλεκτρολογικές και υδραυλικές παρεμβάσεις, καθώς και βάψιμο εξωτερικών χώρων, εκτός από την τοποθέτηση 300 πλαστικών καθισμάτων στις εξέδρες και ανακατασκευή του δημοσιογραφικού θεωρείου.

Πρόκειται για τα έργα που έχουμε γράψει από την πρώτη στιγμή.

Εν τω μεταξύ, όπως επισημαίνεται από το δήμο Πλατανιά, βρίσκεται σε εξέλιξη ο διαγωνισμός για την ολική ανακατασκευή και δημιουργία εγκαταστάσεων στίβου στον Αλικιανό.

Η ενημέρωση από το δήμο Πλατανιά αναφέρει τα εξής:

Εργασίες συντήρησης καθώς και τοποθέτηση καθισμάτων, στο Γήπεδο Κολυμβαρίου

Ο Δήμος Πλατανιά πραγματοποίησε το προηγούμενο διάστημα, στο γήπεδο Κολυμβαρίου, εργασίες συντήρησης του αγωνιστικού χώρου, ηλεκτρολογικές και υδραυλικές εργασίες στις εγκαταστάσεις του γηπέδου, καθώς και βάψιμο εξωτερικών χώρων.

Παράλληλα έγινε προμήθεια και τοποθέτηση τριακοσίων πλαστικών καθισμάτων (300) στην εξέδρα του γηπέδου, ενώ έγινε και η ανακατασκευή του δημοσιογραφικού θεωρείου.

Με τις παραπάνω εργασίες ολοκληρώνονται μια πληθώρα παρεμβάσεων, που είχαν πραγματοποιηθεί τους προηγούμενους μήνες, για την ανακατασκευή και αναβάθμιση του συνόλου των εγκαταστάσεων του γηπέδου Κολυμβαρίου.

Το επόμενο διάστημα θα γίνουν εργασίες συντήρησης ηλεκτροφωτισμού στις εγκαταστάσεις του Γηπέδου Ταυρωνίτη, ενώ είναι σε εξέλιξη ο διαγωνισμός για την ολική ανακατασκευή και δημιουργία εγκαταστάσεων στίβου, στο γήπεδο Αλικιανού.

Τις παραπάνω εργασίες επέβλεπε η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, σε συνεργασία με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο σε θέματα αθλητισμού, κ Δημητρογιαννάκη Στυλιανό.

Estrella

Rabona ad