Ο Δήμος Χανίων για καταγγελίες στη Μοναχή Ελιά

Ποδόσφαιρο 2 Φεβρουαρίου 2021, 17:05

Ενα σημαντικό θέμα αναδεικνύει με δελτίο Τύπου που δίνει στη δημοσιότητα ο Δήμος Χανίων. Αυτό αφορά τη Μοναχή Ελιά.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Σύμφωνα με αυτό και σε συνδυασμό με τις απαγορεύσεις που υπάρχουν σε όλους τους αθλητικούς χώρους, βάσει καταγγελιών, που όπως σημειώνεται από το Δήμο Χανίων υπάρχουν για το γήπεδο της Μοναχής Ελιάς, διεξάγονται παράνομα προπονήσεις όπου «διάφοροι επιτήδειοι» όπως σημειώνεται, «χρεώνουν πολίτες για άθληση».

Στην ανακοίνωση γίνεται αναφορά ότι η μοναδική ομάδα που επιτρέπεται να βρίσκεται στις εγκαταστάσεις της Μοναχής Ελιάς είναι η ΠΑΕ Χανιά.

«Κατόπιν αυτών, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να προβούμε σε αυστηρούς ελέγχους και καταγγελίες για όσους βρίσκονται παρανόμως σε όλα τα γήπεδα του Δήμου και πραγματοποιούν παράνομες διαδικασίες», τονίζεται μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου του Δήμου Χανίων έχει ως εξής:

Ανακοίνωση για τους αθλητικούς χώρους του Δήμου Χανίων μετά από φαινόμενα παράνομης εισόδου και κερδοσκοπίας  σε βάρος πολιτών

Από το Γραφείο Αθλητισμού του Δήμου Χανίων, ενημερώνονται οι πολίτες ότι τα γήπεδα και οι δημοτικοί αθλητικοί χώροι παραμένουν εκτός λειτουργίας, λόγω των μέτρων προστασίας για την πανδημία Covid-19. Σύμφωνα με τις διατάξεις του ΦΕΚ 4829/02.11.2020-τεύχος Β’, έχει ανασταλεί η λειτουργία όλων των αθλητικών δράσεων και ως εκ τούτου, η παρουσία κοινού εντός τους απαγορεύεται, πλην συγκεκριμένων αθλημάτων (τένις, στίβος, beach-tennis).

Το τελευταίο διάστημα έχουν παρατηρηθεί φαινόμενα παράνομης εισόδου σε ανοιχτά γήπεδα, όπως για παράδειγμα αυτό της Μοναχής Ελιάς, όπου εκτός του ότι συγκεντρώνεται μεγάλος όγκος σκουπιδιών από όσους εισέρχονται εντός του, υπάρχουν καταγγελίες και για κερδοσκοπία. Συγκεκριμένα, διάφοροι επιτήδειοι διεξάγουν παράνομες προπονήσεις και χρεώνουν πολίτες για άθληση. Ξεκαθαρίζεται πως η μόνη ομάδα που επιτρέπεται να προπονείται στο συγκεκριμένο γήπεδο, είναι η ΠΑΕ Χανιά η οποία αγωνίζεται στη Super League 2.

Κατόπιν αυτών, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να προβούμε σε αυστηρούς ελέγχους και καταγγελίες για όσους βρίσκονται παρανόμως σε όλα τα γήπεδα του Δήμου και πραγματοποιούν παράνομες διαδικασίες. Παράλληλα, υπενθυμίζουμε ότι σε κάποια γήπεδα υπάρχει εγκατεστημένο κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης, κατόπιν της σχετικής αδειοδότησης από το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων.

Estrella
Papantonakis Cards