Ο Δήμος Αγ. Νικολάου έκανε δεκτό το αίτημα του Εργοτέλη

Εργοτέλης | 21 Σεπτεμβρίου 2020, 18:09

Δεκτό το αίτημα της ΠΑΕ Εργοτέλης για διεξαγωγή φιλικού αγώνα στο Δημοτικό στάδιο της πόλης έκανε ο Δήμος Αγίου Νικολάου συνεπώς οριστικοποιήθηκε το φιλικό με τον Αλμυρό την προσεχή Τετάρτη (23/09, 19:15).

Στα αγωνιστικά οι παίκτες του Γιάννη Ταουσιάνη επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά το Κυριακάτικο ρεπό με τον Ενόκ Κουατένγκ να ανεβάζει στροφές και τους Μπουρσέλη – Μπουτσάκη να συνεχίζουν τα ατομικά τους προγράμματα. Το δελτίο τύπου της Κρητικής ΠΑΕ αναφέρει σχετικά:

«Ξεκούραστοι και γεμάτοι ενέργεια για μια ακόμη εβδομάδα προετοιμασίας παρουσιάστηκαν οι παίκτες μας σήμερα το πρωί στο Παγκρήτιο, για προπόνηση μετά το χθεσινό ρεπό. Μετά την απαραίτητη προθέρμανση, το κύριο μέρος του σημερινού προγράμματος αφιερώθηκε σε συνδυαστικά παιχνίδια με ανάπτυξη από τον άξονα αλλά και τα άκρα.

Ο Kwateng βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και ανεβάζει συνεχώς στροφές. Ατομικά προγράμματα ωστόσο συνέχισαν οι Μπουρσέλης και Μπουτσάκης με τον τελευταίο αύριο να αναμένεται να προπονηθεί κανονικά. Επίσης το ίδιο πρόγραμμα ακολούθησε και ο Bote ο οποίος δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει την θλάση που τον ταλαιπωρεί.

Για αύριο έχει προγραμματιστεί ξανά πρωινή προπόνηση. Να σημειωθεί ότι ο Δήμος Αγ. Νικολάου έκανε δεκτό το αίτημα για διεξαγωγή φιλικού αγώνα, στο Δημοτικό στάδιο της πόλης. Έτσι την ερχόμενη Τετάρτη (23/09) στις 19:15 η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι τον Αλμυρό.»

Estrella
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania