Ο Δήμαρχος Πλατανιά συγχαίρει τον κυπελλούχο

Κύπελλο Χανίων Άρης Βουκολιών | 19 Φεβρουαρίου 2016, 21:21

"5 στα 5" στις... κούπες της Ε.Π.Σ. Χανίων έχει ο Δήμαρχος Πλατανιά, Γιάννης Μαλανδράκης, αφού στους πέντε τελευταίους τελικούς της Ένωσης, είτε για το Κύπελλο, είτε για το Σούπερ Καπ, νικήτριες ήταν ομάδες του Δήμου του (Σπάθα και Άρης Βουκολιών). 

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο κ. Μαλανδράκης, που υπηρέτησε τον Άρη Βουκολιών ως τερματοφύλακας κατά το παρελθόν, με γραπτή του δήλωση συνεχάρη τους κυπελλούχους Χανίων για τη διατήρηση του τίτλου τους. 

Αναλυτικά όσα αναφέρει στη δήλωσή του: 

«Συγχαίρω την ποδοσφαιρική ομάδα του Άρη Βουκολιών για τη κατάκτηση του Κυπέλλου Χανίων με την οποία διατήρησε τον τίτλο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον Δήμο μας. Επιθυμώ να εκφράσω επίσης εκ μέρους σύσσωμου του Δημοτικού Συμβουλίου Πλατανιά τα θερμά συγχαρητήριά μας στον Πρόεδρο και στα μέλη του ΔΣ, στο προπονητικό επιτελείο, στους ποδοσφαιριστές και σε όλους όσους συνέδραμαν στη σημαντική αυτή επιτυχία του Άρη Βουκολιών. Θεωρώ τέλος πολύ σημαντικό να υπάρχουν τέτοιες ομάδες που προάγουν τον αθλητισμό και το ευ αγωνίζεσθαι στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου μας παρέχοντας ταυτόχρονα στα νέα παιδιά του τόπου μας, δυνατότητες άθλησης και δημιουργικής αξιοποίησης του ελεύθερου χρόνου τους».

 

 

Estrella