Ο Διακάκης νέος προπονητής στον Γρανίτη

Γρανίτης | 8 Νοεμβρίου 2022, 19:57

Ο Τάκης Διακάκης είναι ο αντικαταστάτης του Πέτρου Γιανναράκη στην τεχνική ηγεσία του Γρανίτη. Ο έμπειρος τεχνικός θα εργασθεί στην ομάδα της Αγίας Μαρίνας παράλληλα με τη μικτή Χανίων.

Oinolatris

Δύο ημέρες μετά το “διαζύγιο” με τον Πέτρο Γιανναράκη ο Γρανίτης ανακοίνωσε τη διάδοχη κατάσταση στον πάγκο του. Όπως διευκρινίζει η ανακοίνωση, η συνεργασία με τον Ενωσιακό προπονητή (ο οποίος ανανέωσε προσφάτως τη συνεργασία του με την ΕΠΣΧ) προέκυψε μετά από επικοινωνία και συνεννόηση με τη Χανιώτικη Ένωση.

Ο Τάκης Διακάκης θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο του Γρανίτη στο Σαββατιάτικο ντέρμπι με τον Απόλλωνα στο γήπεδο της Αγίας Μαρίνας.

Η ανακοίνωση του Γρανίτη αναφέρει σχετικά:

«Στο πλαίσιο της προσπάθειας μας, να εξαντλήσουμε τις όποιες πιθανότητες μας αναλογούν στην πραγματοποίηση των στόχων μας και επειδή θέλουμε να διαφυλάξουμε αυτό που “χτίζουμε” (κατόπιν επικοινωνίας και συνεννόησης με την ΕΠΣΧ η οποία μας διαβεβαίωσε ότι δεν θα διαταραχθεί η ομαλή λειτουργία της Μικτής ομάδων Χανίων), θα συνεργαστούμε με τον πολύπειρο προπονητή Τάκη Διακάκη. Οι φιλοδοξίες του και η διάθεση του για καλό ποδόσφαιρο, σε συνδυασμό με όσα έχει πετύχει ως τώρα σαν προπονητής, ταιριάζουν απόλυτα με τα δικά μας θέλω.»

Estrella
10 years theatro
Digital Print Shop
Group 24 Security
Crepaland Greece
Digenakis
Crepe Factory Chania

Rabona ad