Ο δάσκαλος των πρωταθλητών στο Muay Thai, Μιχάλης Δρόσος το Σάββατο στα Χανιά

Επικαιρότητα | 29 Ιουνίου 2016, 17:44

Ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στις πολεμικές τέχνες και ειδικότερα στο Muay Thai (μουιτάι), ο Μιχάλης Δρόσος θα είναι παρών στα Χανιά το προσεχές Σάββατο 2 Ιουλίου προκειμένου να δώσει τα "φώτα" του σε σεμινάριο που θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό του Ταυρωνίτη υπό τη διοργάνωση της Σπάθας Κολυμβαρίου και του τμήματος πολεμικών τεχνών.

Ο Μιχάλης Δρόσος θεωρείται ο προπονητής των πρωταθλητών στο μουιτάι, καθώς είναι άνθρωπος με τεράστια πορεία στο χώρο.

Η σχετική ενημέρωση από πλευράς των διοργανωτών έχει ως εξής:

«Το τμήμα πολεμικών τεχνών της ΑΠΣ ΣΠΑΘΑΣ Κολυμβαρίου διοργανώνει σεμινάριο Muay Thai και Shinseikan Knock Down Karate με τον Master του είδους, Μιχάλη Δρόσο, πρόεδρο και ιδρυτή του συστήματος Shinseikan Knock Down Karate, στα Χανιά στις 2 Ιουλίου και ώρα 18:00-20:00 στο Κλειστό στάδιο Ταυρωνίτη. 

Για πρώτη φορά εδώ στην Κρήτη θα διοργανωθεί ένα σεμινάριο με έναν Δάσκαλο-Αθλητή ο οποίος έχει ένα πλούσιο ιστορικό στις πολεμικές τέχνες εντός και εκτός Ελλάδος και αρκετούς άξιους αθλητές υπό την επίβλεψή του, αρκετοί από αυτούς ενεργοί με πολλές διακρίσεις εντός και εκτός Ελλάδος όπως για παράδειγμα ο Γιάννης Μπούκης, ο καλύτερος Thai Fighter της Ελλάδος.

Seminario MuayThai Shinseikan Chania

Γράφει τη δική του χρυσή σελίδα στο χώρο των πολεμικών τεχνών, εμπνέει εμπιστοσύνη και ηρεμία στους αθλητές του, μεταδίδει τη θετική του σκέψη, κάθε του διοργάνωση επαγγελματική και ποιοτική, με τους αθλητές του να σηκώνουν ψηλά την ελληνική σημαία, ενώ ο ίδιος είναι σίγουρα βήματα μπροστά από την εποχή μας, ο λόγος δεν είναι άλλος από τον προπονητή των πρωταθλητών, τον Μιχάλη Δρόσο. 

Πρωταθλητής Αυστραλίας – Νέας Ζηλανδίας στο Kick Boxing, Πρωταθλητής Ελλάδος στο Kick Boxing και το Full Contact επί σειρά ετών και ο πρώτος Έλληνας αθλητής που έχει παίξει επαγγελματικούς αγώνες μουιτάι στην Ταϊλάνδη, απολαμβάνει τώρα την χαρά να δημιουργεί παγκόσμιους πρωταθλητές. Προπονητής πυγμαχίας από τις Η.Π.Α., κραμπί κραμπόνγκ από την Ταϊλάνδη, διαιτητής επαγγελματικών και ερασιτεχνικών αγώνων παγκοσμίου επιπέδου, κάτοχος 7ου dan στο καράτε & αρχηγός του συστήματος Σινσέεκαν Καράτε, πτυχιούχος προπονητής Σέμι Κόντακτ και Σαν σόου, από τη Γ.Γ.Α., έχει τιμηθεί από ξένα περιοδικά μεγάλης κυκλοφορίας ως κορυφαίος ξένος προπονητής.  

Οι φωτογραφίες του έχουν κοσμήσει κατά καιρούς πολλά εξώφυλλα, ενώ ο ίδιος κατέχει το βαθμό του μάστερ στο μουιτάι από το Πανεπιστήμιο Φυσικής Αγωγής της Ταϊλάνδης.  

Ο Δάσκαλος των πρωταθλητών για ένα και μοναδικό σεμινάριο εδώ στα Χανιά. Κλειστό Στάδιο Ταυρωνίτη, 2 Ιουλίου 2016 και ώρα 18:00. Είσοδος θεατών ελεύθερη.

Για πληροφορίες και συμμετοχές παρακαλώ καλέστε στο 6944-444217, Kru Ζουριδάκης Γκίκας».

karta antonis garden

Rabona ad