Ο… χαμογελαστός Παράσχος για την παραμονή του!

Πλατανιάς | 15 Φεβρουαρίου 2017, 15:22

Παρότι ακόμη πολύ νωρίς, στον Πλατανιά φαίνεται να ετοιμάζουν σιγά-σιγά το έδαφος για την επόμενη μέρα της ομάδας. Θα μπορούσε από αυτή να... απουσιάζει ο Γιώργος Παράσχος; Η απάντηση είναι φυσικά και όχι.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται στο φως, αυτή την περίοδο, τονίστηκε από την πλευρά της διοίκησης στον Γ. Παράσχο η πρόθεση να συνεχίσουν οι δύο πλευρές μαζί για τρίτη στη σειρά χρονιά. Ουσιαστικά δεν έγινε πρόταση προς τον προπονητή και την οποία καλείται ν’ απαντήσει αλλά μια σφαιρική συζήτηση, με τους ανθρώπους του Πλατανιά να τονίζουν στον Παράσχο το πόσο αναγκαίος είναι για την ομάδα και ότι “δεν συζητούν” ουσιαστικά το ενδεχόμενο τη νέα χρονιά να μην είναι αυτός στον πάγκο.

Ο Παράσχος χαμογέλασε κι έτσι αυτό καταγράφεται ως το πρώτο βήμα για να παραμείνει και τη νέα περίοδο στο τιμόνι της ομάδας.

Φυσικά, αυτή τη στιγμή είναι αρκετά νωρίς για να τεθεί προς διαβούλευση ένα τέτοιο πολύ σημαντικό θέμα. Με την ομάδα εξάλλου να είναι μέσα στους στόχους της σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και βασικά να βρίσκεται στην πιο κρίσιμη καμπή, με 10 καθοριστικά ματς να ακολουθούν σε επίπεδο Σούπερ Λιγκ, αλλά και να παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον ο επαναληπτικός στο Κύπελλ κόντρα στην ΑΕΚ μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα. 

Φυσικά, ο Πλατανιάς δεν διαπραγματεύεται το τι θέλει να κάνει με τον Παράσχο… Ο 64χρονος τεχνικός έχει “δέσει” στην ομάδα και τα αποτελέσματα είναι από πέρσι κιόλας ορατά δια γυμνού οφθαλμού. Η πρόθεση της ομάδας είναι ξεκάθαρη και από εκεί και πέρα, θετικός φαίνεται να είναι και ο ίδιος ο Παράσχος που βλέπει ότι στον Πλατανιά έχει καταφέρει αυτά τα 2 χρόνια που είναι στην τεχνική ηγεσία να έχει πετύχει πολλά σημαντικά πράγματα, αλλά και να υπάρχουν προοπτικές να συνεχιστεί αυτή η καλή πορεία και τα επόμενα χρόνια. 

Το θέμα θα συζητηθεί πιο διεξοδικά στη συνέχεια και σίγουρα στο επόμενο διάστημα θα επιδιωχθεί οι δύο πλευρές να τα πουν πιο αναλυτικά.

Estrella
Auto KCS

Rabona ad