«Ο Αθλητισμός δεν είναι κόμμα, είναι κοινωνικό αγαθό»

Τένις | 24 Μαρτίου 2021, 22:58

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο υποψήφιος πρόεδρος της ομοσπονδίας τένις (ΕΦΟΑ) Δημήτρης Σταματιάδης καταγγέλλει κομματικές παρεμβάσεις εν όψει των εκλογών που θα διεξαχθούν το προσεχές Σάββατο (27/03).

Αναλυτικά η γραπτή δήλωση του Δημήτρη Σταματιάδη:

«Ο Αθλητισμός δεν είναι κόμμα, είναι κοινωνικό αγαθό. Κανένας δεν μπόρεσε να κομματικοποιήσει και να εμπορευματοποιήσει στη Διεθνή Αθλητική Κοινότητα Κοινωνικές Αξίες, όπως ο Αθλητισμός.

Είμαι υποψήφιος Πρόεδρος στην Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης και δεν ανέχομαι κομματικές παρεμβάσεις που εκφυλίζουν υγιείς Δημοκρατικές Διαδικασίες. Καταδικάζω κάθε κομματική παρέμβαση στη Φίλαθλη Κοινότητα του Τένις, από όπου και αν προέρχεται.

Οι υποψήφιοι για τα Όργανα Διοίκησης της Ε.Φ.Ο.Α. πρέπει να σέβονται την επιλογή των Σωματείων-Μελών και να μην χρησιμοποιούν κομματικούς μηχανισμούς, για την παρέλκυση ψήφων, αλλοτριώνοντας ακόμη και την προσωπικότητά τους.

Οι συμπράξεις υποψηφίων, όπως διαφαίνεται, δείχνουν την αδυναμία των «δήθεν υποψήφιων προέδρων» να εκλεγούν και εισέρχονται σε συναλλαγή. Είμαι βέβαιος ότι θα εξαφανιστούν από το Τένις, όπως εμφανίστηκαν.

Δημήτρης Σταματιάδης
Υποψήφιος Πρόεδρος Ε.Φ.Ο.Α.»

karta antonis garden

Rabona ad