Ο Αστέρας Ρεθύμνου και σε εφαρμογή!

Γ' Εθνική 19 Νοεμβρίου 2020, 15:46

Ο Αστέρας Ρεθύμνου έπειτα από την ψηφιακή παρουσίαση της φανέλας του προχωρά στην ψηφιακή εποχή και με τη δημιουργία εφαρμογής για smartphone!

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Μέσω της εφαρμογής οι φίλοι της ομάδας (και όχι μόνο) θα μπορούν να ενημερώνονται για τα νέα της ανά πάσα στιγμή.

Η ανακοίνωση του Αστέρα έχει ως εξής:

Ο Αστέρας Ρεθύμνου καινοτομεί και γίνεται ο πρώτος Αθλητικός σύλλογος στην  Κρήτη που διαθέτει εφαρμογή για smartphone κινητά, διαθέσιμη σε googleplay και applestore.

Μετά την ψηφιακή παρουσίαση της φανέλας του, ο Αστέρας Ρεθύμνου προχωράει στην ψηφιακή εποχή και δημιουργεί εφαρμογή για Smartphone με το όνομα Νέος Αστέρας Ρεθύμνου, μέσω της οποίας  οι φίλοι της ομάδας μπορούν να ενημερώνονται για τα νέα της ανά πάσα στιγμή.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη μέσω googleplay ή applestore  γράφοντας «Αστέρας» στα Ελληνικά.

Η εφαρμογή ΝΕΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ αυτή τη στιγμή διαθέτει τρεις κατηγορίες καθώς και δυνατότητα ειδοποιήσεων για το σκορ της ομάδας ή για νέους συνεργάτες. Οι κατηγορίες είναι,  νέα της ομάδας, συνεργάτες της ομάδας και το πρόγραμμα ebonus.

Ο Αστέρας Ρεθύμνου όντας ένα από τα  μεγαλύτερα club στη Κρήτη περισσότερους από 400 αθλητές πρωτοπορεί, δημιουργώντας το πρόγραμμα ebonus. Το πρόγραμμα ebonus αποτελεί ένα σύστημα εκπτώσεων που έχει δοθεί από συνεργάτες-χορηγούς το οποίο απευθύνεται σε αθλητές-αθλήτριες, παιδιά και οικογένειες παιδιών των ακαδημιών, μέλη της ομάδας. Είναι ένα σύστημα ανταποδοτικότητας και αλληλοϋποστήριξης ανάμεσα σε Ομάδας-μέλη-ακαδημίες-χορηγούς, με συνεργάτες εντός Ελλάδος (Ρέθυμνο, Αθήνα) αλλά και εκτός όπως Βουλγαρία και Σερβία.

H εφαρμογή για smartphone κινητά είναι διαθέσιμη σε googleplay και applestore στα παρακάτω link

https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.neosasteras.app για android

και  https://itunes.apple.com/app/id1333098361 για ios.

Πληροφορίες-ερωτήσεις  για το πρόγραμμα ebonus στο τηλέφωνο 6974804954 κος Δασκαλάκης

Estrella
Auto KCS