Ο Αρ. Παπαδογιάννης (ΟΑΚ) για τις επιτυχίες Ντουντουνάκη και Τσαπατάκη

Κολύμβηση | 19 Μαΐου 2021, 18:46

«Εχουμε χρέος απέναντι σε αυτά τα παιδιά ως θεσμοί της πολιτείας να βρισκόμαστε διαρκώς δίπλα τους». Με αυτή την αναφορά, ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΑΚ, Αρης Παπαδογιάννης τοποθετείται σχετικά με τις μεγάλες επιτυχίες για την Αννα Ντουντουνάκη και τον Αντώνη Τσαπατάκη.

KTEO Κρήτης

Η δήλωση από τον κ. Παπαδογιάννη έχει σημασία διότι όπως είναι γνωστό, ο Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης είναι ν’ αναλάβει να φέρει σε πέρας τις μελέτες για την πλήρη και ολοσχερή ανακατασκευή του κολυμβητηρίου Χανίων.

Σε ό,τι αφορά το συγκεκριμένο πολύ σημαντικό πάντως ζήτημα δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη τοποθέτηση από τον κ. Παπαδογιάννη.

Αναλυτικότερα όλα όσα σημειώνει είναι τα εξής:

«Η Αννα Ντουντουνάκη και ο Αντώνης Τσαπατάκης, για μια ακόμη φορά σήκωσαν τα Χανιά, την Κρήτη αλλά και την Ελλάδα ολόκληρη ψηλά. Απέδειξαν πως κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, το ταλέντο, η επιμονή και ο επαγγελματισμός, οδηγούν “κάποιον που δουλεύει και πραγματικά το πιστεύει” στην κορυφή. Οι Χανιώτες αθλητές, έκαναν για πολλοστή φορά, αυτό που γνωρίζουν πολύ καλά, κάνοντας υπερήφανη την οικογένεια τους κι ένα ολόκληρο έθνος. Το αθλητικό ταλέντο στην Ελλάδα είναι μεγάλο και μας έχει κάνει όλους, πολλές φορές εθνικά υπερήφανους. Εχουμε χρέος απέναντι σε αυτά τα παιδιά, ως θεσμοί της πολιτείας, να βρισκόμαστε διαρκώς δίπλα τους. Οχι μόνο όταν πέφτουν οι “προβολείς” της δημοσιότητας πάνω τους μετά από μια δική τους επιτυχία, αλλά και όλο το υπόλοιπο χρονικό διάστημα, που δίνουν αθόρυβα τις δικές τους καθημερινές
“μάχες”, μέχρι την επόμενη διάκρισή τους».

 

Synagogi

Rabona ad