Ο αποχαιρετισμός του γεν. αρχηγού στον Κουλιμπαλί

Πλατανιάς | 31 Αυγ 2016, 22:30

Με ένα πολύ ωραίο μήνυμα στο Facebook, ο γενικός αρχηγός του Πλατανιά, Κωστής Κοσμαδάκης αποχαιρετά τον Ουσμάν Κουλιμπαλί. Μάλιστα, το μήνυμα του παράγοντα του Πλατανιά συνοδεύει και σχετική φωτογραφία.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

«Ουσμάν Κουλιμπαλί… ένας καλός παίκτης, ένας καλός φίλος, ένα μεγάλο χαμόγελο πάντα ζωγραφισμένο στο πρόσωπό σου… Στον Πλατανιά θα σε θυμόμαστε για πάντα έτσι! Έχεις μόνο φίλους στην Κρήτη, θα κάνεις περισσότερους φίλους στον Παναθηναϊκό. Το αξίζεις. Δουλεύεις σκληρά γι’ αυτό. Ελπίζω να συναντηθούμε ξανά…», αναφέρει συγκεκριμένα το μήνυμα του Κωστή Κοσμαδάκη που είναι γραμμένο στα αγγλικά και αποστέλλεται στον προσωπικό λογαριασμό του νέου ποδοσφαιριστή του “τριφυλλιού”.

Γενικώς, η αποχώρηση του Κουλιμπαλί από τον Πλατανιά με προορισμό τον Παναθηναϊκό αποτελεί αυτές τις ώρες θέμα συζήτησης στο εσωτερικό των “ερυθρολεύκων” όπως είναι απολύτως φυσιολογικό άλλωστε. Μάλιστα, οι φίλοι και συμπαίκτες του στην προπόνηση της Τετάρτης έδειχναν ευτυχείς για τη νέα ευκαιρία που παρουσιάζεται στην καριέρα του Κουλιμπαλί, που συνεχίζει την καριέρα του σε μια μεγάλη ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός. 

Estrella
Auto KCS

Rabona ad