Ο ΑΟΑΝ στον Αρναουτάκη

Γ' Εθνική 24 Ιουνίου 2021, 18:10

Τον Σταύρο Αρναουτάκη επισκέφτηκε αντιπροσωπεία του ΑΟΑΝ. Στον περιφερειάρχη Κρήτης χαρίστηκαν μάλιστα αναμνηστικά της ομάδας και μια φανέλα με αφιέρωση και τις υπογραφές όλων των παικτών.  

Ο στόχος της συνάντησης με τον κ. Αρναουτάκη ήταν να του τεθούν υπόψη ζητήματα που αφορούν το σύλλογο εν όψει κιόλας της συμμετοχής τη νέα περίοδο για την ομάδα στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Η ενημέρωση από το σύλλογο του Αγίου Νικολάου είναι η εξής:

Πάντα δίπλα στην προσπάθεια μας η Περιφέρεια Κρήτης και ο Σταύρος Αρναουτάκης!

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρανουτάκη είχε το μεσημέρι της Πέμπτης στο γραφείο του στο Ηράκλειο αντιπροσωπεία της διοίκησης του σωματείου μας και συγκεκριμένα ο Μάνος Μαρκάκης με τον Γιάννη Δανδουλάκη, συνοδευόμενοι από τον αντιδήμαρχο Αγίου Νικολάου Θωμά Χαριτάκη και τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο τεχνικών θεμάτων Γιάννη Μαρίνο, ενημερώνοντας τον για τα δεδομένα που υπάρχουν ενόψει της νέας σεζόν, τους στόχους του Δ.Σ. και την προσπάθεια που θα γίνει για μια ακόμη σεζόν με τη συμμετοχή της ομάδας μας στην Γ’ εθνική.

Ο κ. Αρναουτάκης με πολύ προσοχή όπως κάθε φορά άκουσε όσα αναφέρθηκαν, αλλά και το έργο που έχει γίνει τα δύο προηγούμενα χρόνια, δείχνοντας ενθουσιασμένος μιλώντας με ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια για τον ΑΟΑΝ, κάνοντας γνωστό ότι η Περιφέρεια και ο ίδιος θα παραμείνει αρωγός στην προσπάθεια και δίπλα σε ότι του ζητηθεί εκτιμώντας τα όσα έχουν πραγματοποιηθεί το τελευταίο διάστημα στο σωματείο μας. 

Του χαρίστηκαν αναμνηστικά της ομάδας και μια φανέλα με αφιέρωση και τις υπογραφές όλων των παικτών, στην οποία ανάμεσα στους χορηγούς υπήρχε και η Περιφέρεια Κρήτης.

Estrella
Auto KCS
/blentcoffee

Rabona ad