Ο Ανυφαντάκης για την έναρξη της σεζόν και την Καβάλα…

Football League 4 Δεκ 2020, 22:02

Την εκτίμηση πως η Football League θα ξεκινήσει τον Ιανουάριο εξέφρασε με δηλώσεις του ο Κώστας Ανυφαντάκης. «Ελπίζουμε να είναι καλά τα πράγματα με την πανδημία στη χώρα μας, να ξεκινήσουμε με ασφάλεια και να μπούμε στο γήπεδο να παίξουμε», τόνισε ο Ρεθυμνιώτης προπονητής.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο τεχνικός της Καβάλας παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα flnews, μιλώντας για την κατάσταση που βιώνουν οι ομάδες της Football League αυτή την περίοδο με το να βρίσκονται εδώ και πολύ καιρό σε αναμονή, ενώ από ‘κει και πέρα οριοθέτησε τους στόχους με την ομάδα της Καβάλας. «Πιστεύουμε στους παίκτες μας και σε όλο το γκρουπ που είμαστε αυτή τη στιγμή στην Καβάλα και θεωρούμε όλοι πως θα είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί», σημείωσε.

Οπως είναι γνωστό, ο Ανυφαντάκης ανέλαβε από το ξεκίνημα αυτής της σεζόν την ομάδα της Καβάλας, την οποία έχει ως στόχο να καθοδηγήσει στο δρόμο των επιτυχιών…
Ακολουθούν οι δηλώσεις του.

Για τη κατάσταση εξαιτίας της πανδημίας: «Ολοι καταλαβαίνουμε ότι υπάρχει πολύ μεγάλη δυσκολία και στο δικό μας χώρο, στον οποίο πρέπει να ληφθούν τα πάντα υπόψη και από την πολιτεία και από τις ομάδες έτσι ώστε να ξεκινήσουν με ασφάλεια και με εξασφαλισμένη τη δημόσια υγεία τα πρωταθλήματα».
Για την εικόνα της Καβάλας στα φιλικά: «Πιστεύουμε στους παίκτες μας και σε όλο το γκρουπ που είμαστε αυτή τη στιγμή στην Καβάλα και θεωρούμε όλοι πως θα είμαστε πολύ ανταγωνιστικοί. Αυτή η χρόνια όμως θα είναι ιδιαίτερη για όλες τις ομάδες λόγω όλων αυτών των δυσκολίων που έχουν παρουσιαστεί».

Για το πότε εκτιμά πως θα ξεκινήσει η Football League: «Η πιο αισιόδοξη άποψη είναι ότι θα ξεκινήσουμε μετά τις γιορτές, τον Γενάρη. Ελπίζουμε να είναι καλά τα πράγματα όσον αφορά την πανδημία στη χώρα μας, να ξεκινήσουμε με ασφάλεια και να μπούμε στο γήπεδο να παίξουμε».

Για τη συνεργασία του με την Καβάλα: «Εχοντας ξαναπεράσει από την Καβάλα οι σχέσεις μου με τη διοίκηση είναι άψογες και 100% επαγγελματικές».

Για τις βλέψεις της ομάδας του τη φετινή σεζόν: «Οταν ξεκινήσει με το καλό το πρωτάθλημα στοχεύουμε να πάμε ψηλά. Ούτως ή άλλως η Καβάλα είναι μια ομάδα η οποία οφείλει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Αυτό που μας ενδιαφέρει πάρα πολύ είναι η καθημερινότητα μας ώστε να βγάζουμε σε κάθε παιχνίδι τον καλό μας εαυτό και να είμαστε πάντα ανταγωνιστικοί και να πηγαίνουμε μόνο για τη νίκη».

Το μήνυμα του στους αρμόδιους φορείς και στον κόσμο της Καβάλας: «Εμείς περιμένουμε τις οδηγίες από το κράτος ώστε να ξεκινήσουμε με ασφάλεια πάνω απ’ όλα. Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που δουλεύει πάνω στο φαινόμενο που πλήττει τη χώρα, τους γιατρούς και τους νοσηλευτές που είναι μάχονται κατά του κορονοϊού. Να οπλιστεί όλος ο κόσμος με υπομονή ώστε να περάσει αυτό και να βρεθούμε πιο δυνατοί την επόμενη μέρα».

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
agrosimvouli-300x250
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad