Ο Αντωνίου σε ΑΕΛ, που ελπίζει σε.. μπαράζ

Super League 2 29 Απριλίου 2022, 16:53

Η ΑΕΛ ελπίζει ότι θα δικαιωθεί στην καταγγελία που έχει προβεί για το παιχνίδι Απόλλων Λάρισας-Βέροια και έτσι προχώρησε άμεσα σε πρόσληψη νέου προπονητή.

/Bella Pizza

Φιλικό “διαζύγιο” ΑΕΛ-Γκουτσίδη

Ο Σωτήρης Αντωνίου, που φέτος εργάστηκε στη Ρόδο, αναλαμβάνει από την Τρίτη (03/05) την ομάδα, ενώ ο Νίκος Σαμολαδάς με… καθυστέρηση λίγων μηνών από την αρχική συμφωνία “μετακομίζει” από τα Τρίκαλα στην ΑΕΛ για τη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Στο ρόστερ παραμένουν οι Κολομπίνο, Αμπούντ Ομάρ και Γαρουφαλιάς.

Η ανακοίνωση των “βυσσινί” είναι η εξής:

1.Νέος προπονητής της ΑΕΛ είναι ο Σωτήρης Αντωνίου.

Νέος τεχνικός διευθυντής της ΑΕΛ είναι ο Νίκος Σαμολαδάς.

Μετά την μη συνέχιση της συνεργασίας με τον κ. Παναγιώτη Γκουτσίδη για τους σοβαρούς οικογενειακούς λόγους που επικαλέστηκε ο ίδιος, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ ήρθε σε συμφωνία με τον Λαρισαίο προπονητή Σωτήρη Αντωνίου, ο οποίος αυτός θα επιλέξει τους συνεργάτες του και με τον Νίκο Σαμολαδά για να αναλάβει την θέση του τεχνικού διευθυντή.

Οι δύο άνδρες έχουν έρθει σε επαφή και συνεργάζονται.

Η εξέλιξη αυτή ήταν επιβεβλημένη γιατί εν όψει της σοβαρότητας της καταγγελίας για το στημένο Απόλλων Λάρισας – Βέροια και τις επιβληθείσες ποινές, θα ήταν αδιανόητο με το ενδεχόμενο της διεξαγωγής 2 ή 4 μπαράζ, αφού σε περίπτωση τιμωρίας η ΑΕΛ θα πάρει την θέση της Βέροιας να έχει προπονητή ο οποίος δεν θα συνεχίσει την νέα χρονιά.

Ο κ. Αντωνίου θα αναλάβει καθήκοντα την Τρίτη 3/5/2022 οπότε και θα κάνει την πρώτη του προπόνηση.

Μαζί με τον κ. Γκουτσίδη θα αποχωρήσει ο κ. Αλέξης Σπυρόπουλος αλλά θα παραμείνουν έως το τέλος Μαΐου οι Κυριάκος Παπαδόπουλος και Γιάννης Ζαλαώρας αφού οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι τότε.

2.Μετά από αυτή την εξέλιξη με απόφαση του κ. Κούγια παραμένουν στο δυναμικό της ΑΕΛ, αφού άλλωστε έχουν συμβόλαια και για τα επόμενα χρόνια, οι Colombino, Abud, Γαρουφαλιάς και υπολογίζονται κανονικά στην περίπτωση που η ΑΕΛ δώσει αγώνες μπαράζ.

 

Estrella
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Gyrothalassia
Minetta top plus
KTEO Κρήτης
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad